Facebookpagina.

Genoeg met uitstellen: ik heb een Facebookpagina aangemaakt voor mijn blog: hannewhale.
Wel heel irritant dat hij die automatisch met een hoofdletter schrijft want hannewhale schrijf ik zonder. Ondertussen heb ik dat al kunnen aanpassen. Oef.

Op mijn Facebookpagina zullen de blogberichten, die ik op mijn blog post, getoond worden. Ook blijven jullie op de hoogte van bijvoorbeeld winacties en nieuwe projecten. Zo doe/deed ik voor 2015 House & Catsitting: mijn vriend en ik gaan tijdelijk intrekken bij mensen thuis, die dan op reis vertrekken, om op hun kat(ten) te passen. Zo hebben we er al heel wat gedaan en staan er nog enkelen op ons lijstje. We doen dit nog tot en met december want vanaf januari wonen we samen!

In januari lanceer ik een heel nieuw project. In december begin ik met het aftellen ervan! Spannend! 🙂

Like dus allemaal mijn Facebookpagina om mijn blogposts in jouw feed te zien verschijnen!

Alvast heel erg bedankt! ♡

  
Credit: Judith den Hertog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: