Boekenbeurs 2015.

’t Is niet omdat ik vorig jaar met meer boeken thuiskwam, dat ik het meer naar mijn goesting had. Ik had misschien gewoonweg koopdrang, of zo. Akkoord, ik kocht niet veel, maar ik heb ook veel getwijfeld om dingen te kopen. Ik sta op een punt in mijn leven waarop ik besef dat ik wil sparen voor mijn toekomst en dan denk ik al eens “Goh, heb ik dat écht wel nodig?” of in dit geval “Ga ik dat écht lezen?” of iets à la “Zal ik er iets aan hebben?” aangezien ik nogal van boeken houd en het zeker niet uitzonderlijk zou zijn dat ik met kilo’s boeken thuiskom. Enfin, het bleef poverkes: één boek en éét tas. Yeey, nieuw leesvoer!

“Kom hier dat ik u kus”. Het boek is van mijn lievelingsschrijfster, want ja, die heb ik nu. Zo ongeveer.
Griet Op de Beeck is een getalenteerde vrouw die ik nog niet lang geleden leerde kennen door haar ongelofelijk straf boek “Vele hemels boven de zevende”. Het werd op slag mijn lievelingsboek. Vooral omdat ik er zelf van slag van was. Het bracht me van de kaart. Het liet een stevige indruk na. Een goed verhaal, top geschreven, verrassende wending,… Zelfs met een traan, dat moet ik er wel bijzeggen. Ik heb een meisje op de Boekenbeurs dit boek aangeraden en ze nam het mee!
Ik hoop dat ik met “Kom hier dat ik u kus” dezelfde mening zal hebben. Minstens even goed, verwacht ik!

De drinktas is eentje met “Shut up, I’m writing.” op geschreven. Ik vond het wel passend, ik, bloggend met een theetje in de hand, in een ruimte waar iedereen mij even met rust moet laten. Want als ik aan het bloggen ben, dan ben ik één en al pure concentratie. Ik zet wat muziek op, of niet, en ik begin er aan. Of het een lang of kort stuk wordt, dat weet ik nooit op voorhand. Ik begin gewoon te typen en dan zien we wel weer… Maar soit. Deze tas had ik wel écht nodig! Vooral omdat we in januari gaan samenwonen en ik nu een tas van mezelf zal hebben! 🙂

Er was vrij veel volk op de Boekenbeurs in de Antwerpse Expo, maar bij de vorige editie liepen we meer over de koppen dan nu. Dus eigenlijk was het goed te doen. En dat voor een zaterdag.

De mannen van “BLACK”, de film die binnenkort in alle filmzalen te zien zal zijn, waren aanwezig en werden geïnterviewd op een podium. Marc De Bel was er om te signeren, maar ook Jan Leyers en Pascale Naessens. Ik moet het concept van de Boekenbeurs niet uitleggen, zeker? ’t Is gewoon zeker de moeite waard om te gaan snuisteren en goed combineerbaar met bijvoorbeeld een dagje Antwerpen! 🙂

Volgend jaar ga ik sowieso terug! ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: