UASHMAMA Paper Bags.

Waar waren we meer in paper bags heaven dan in Toscane? UASHMAMA is een Italiaans merk waarvan ze vijf winkels hebben in het mooie Toscane: in Montecatini Terme, Montecatini Alto, San Gimignano, Florence en Lucca. En eentje in Australië ook! En in Florence shopte ik drie mooie wasbare papieren zakken! Al klinkt het mooier in het Engels: washable paper bags!
Omdat ik ongelofelijk verliefd geworden ben op deze mooie handige papieren zakken, kocht ik mezelf drie stuks! Twee kleintjes, om bijvoorbeeld in de badkamer te gebruiken, en één grote, voor in de living om bijvoorbeeld een plantje in te zetten. Het zijn multifunctionele lederachtige papieren zakken. Althans, ze voelen aan als leder, maar hebben een mooie papieren look. Makkelijk af te wassen en opnieuw te gebruiken!

Ik leerde UASHMAMA kennen door de gave verrassingsboxen van Goodie Goodness! Ik ben sinds twee maanden geabonneerd en ik raad het iedereen aan! Neem een kijkje op goodiegoodness.com!

Heel mooi in elk interieur!
Omdat ik in januari ga samenwonen met mijn vriendje, kon ik er niet aan weerstaan. Ik was écht in UASHMAMA heaven!
Wist je trouwens dat ze niet alleen zakken in alle maten (de grootste zak komt bijna tot aan jouw heup! Handig voor in de tuin!) verkopen maar ook bijvoorbeeld pennenzakken, draagtassen, placemats en lampenkappen? En dat in overdreven veel kleuren?
Zelfs voor de feestdagen die eraan komen hebben ze wat leuks voorzien: mooie kerstversiering voor in de boom! Ga kijken op de webshop http://www.uashmama.com! Gratis verzending binnen Europa vanaf €100! Laat je eens gaan of bestel samen met vrienden! ❤


Foto komt van op de website http://www.uashmama.com

Advertenties

1 reactie

  1. Pingback: Shoppen bij UASHMAMA paperbags. Mét korting. | hannewhale

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: