Yep, they are here!

Knock, knock, who’s there? Het zijn mijn mooie visitekaartjes! HOORAY!
Het leek me super om eigen kaartjes te hebben waarop mijn gegevens staan. Leuk om uit te delen (op blogevents) of om bij mijn (give away) pakjes te steken. Ook liet ik stickers drukken en ik ben met beiden heel erg tevreden!

Ik liet mijn kaartjes maken door Vistaprint! Zij hebben een heel degelijk programma waarmee je zelf jouw visitekaartje kunt ontwerpen. Tekst, afbeeldingen, allemaal veranderbaar. Prijzen variëren afhankelijk van de kleur, de dikte van het kaartje enzovoort. Je ziet duidelijk hoe het eruit zal zien dus WYSIWYG (What You See Is What You Get!)

Je betaalt ook nog verzendingskosten en deze zijn dan weer optioneel: jouw pakketje over twee dagen in huis? Dan betaal je extra. Kan het wachten? Dan betaal je gewone verzendingskosten.

Het ontwerp op de voorzijde van het kaartje heeft Judith den Hertog ontworpen voor mij, enkele maanden geleden. Ik vind het nog steeds erg mooi en vond het daarom leuk om deze te gebruiken voor mijn persoonlijke kaartjes! Dit staat ook zichtbaar vermeld op de achterkant van het kaartje, want zij verdient alle credit! Jippie! ♡

Haar ontwerp staat nu ook te blinken op enkele vellen stickers, die ik voornamelijk zal gebruiken op postpakketjes en cadeautjes!
BIG THANKS, JUDITH! ♡

P.S.: Ik zou het fijn vinden mochten jullie mijn Facebookpagina liken!

Advertenties

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: