Gift Box Gent: Wander & Co en Gaspard.

Voor mochten jullie het nog niet weten: Gift Box Gent in hartje Gent is sinds maandag geopend en zal de hele maand december (behalve op maandagen) zijn deuren voor jullie openzetten!
Wander & Co stelt haar collectie ter jullie beschikking in de Bennesteeg nummer 12 in Gent. Gaspard vergezelt de gloednieuwe pop-up store met haar (kinder)collectie. Deze topgrieten staan elke dag (10 – 18 uur) paraat en bieden jullie superfijne (kerst)cadeaus aan!
’t Is echt giftshopping dat je hier kan doen, of het nu voor jezelf of voor een ander is. Je verdwaalt in dit kleine maar fijne winkeltje en je wilt alles hebben! Uhm… Of ik zal voor mezelf praten! 🙂

Afgelopen zondagavond was er een prélaunch en ik mocht erbij zijn. Ik vond het super dat ik ook uitgenodigd werd voor de opening van hun offline store. Mijn rekening werd slechts €56 armer, wat op zich nog meeviel. De schade bleef beperkt, zoals ze dat wel eens zeggen. Sinds ik samenwerkte met Wander & Co en de producten van Stop The Water While Using Me!, ben ik stapelgek van het het merk. Ik wilde daarom mijn verzameling producten uitbreiden en dit was mijn ideale kans. Mijn winkelwagentje stond en twee weken open met die producten in, dus moest ik nu maar eens mijn kans grijpen!)
Ik kocht shampoo en conditioner, maar ook tandpasta en een tandenborstel.
Dan nog een kaartje van Eva Mouton want, ja, die zijn er ook, en enkele van onder andere Mr. Wonderful, een Spaans merk dat je zeker eens moet opzoeken want ze hebben keitoffe spulletjes!

Blogger Temps Pour Nous was er ook bij!

Er werd kaas, wijn en fris geserveerd, maar ook toastjes en vers fruit. Iedereen kreeg achteraf een coole goodiebag waarin onder andere een chocoladen(!) cuberdon zit, een koekje van Atelier des Fêtes waarin “GIFTBOXGENT” gedrukt staat, een sticker van Eva Mouton, een zak popcorn van Proper Corn en nog meer!

Het was echt een leuke avond, met vrienden van de webshopbeheerders/webshopuitbaters (hoe noem je zo iemand?), bloggers en creatievelingen.

IMG_7052

Tip: Elke zaterdag is er koffie en taart (vegan!) en op zondag wordt er een brunch (verzorgd door Atelier des Fêtes!) gehouden. Vooraf inschrijven! Kostprijs: €30.
Lekker creatief aan de slag gaan? Dat kan! Op 7 december is er een workshop illustratie met Tinneke Segers (€50) en op 14 december met Eva Mouton (€60) telkens van 19h30 tot 21h30. In de prijzen zitten materiaal, hapje en drankje inbegrepen.
Inschrijven of meer info? info@wanderandco.com

Enjoy shopping, laughing, eating, dreaming and crafting! ♡

Advertenties

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: