BitesWeLove. Bites I Love. (Tip X-mas!)

Ik ben Instagram zo dankbaar voor het ontdekken van zo veel leuke merken en producten. Op die manier leerde ik ook BitesWeLove kennen, een topinitiatief van onze Noorderburen. De klikbare link gaat naar de Belgische website. Meer uitleg hierover verder.
Ik vind het concept geweldig: elke week vier zakjes in de bus ontvangen van een heerlijke mix nootjes, chocolade en gedroogd fruit.
Elke week een lekker, afwisselend én gezond tussendoortje en dat voor weinig geld (en je moet er de deur niet voor uit): geniaal!

’t Is telkens weer een verrassing wanneer ik de box opendoe: wat krijg ik deze keer? Een verrijking voor mijn smaakpapillen! En van ontdekkingen gesproken!

Elk zakje heeft zijn eigen nummer en kreeg ook z’n eigen naam. Zo kan je die later raten op de website en ontvang je degene die jij ’t lekkerst vindt.
Er is keuze uit 69 zakjes! Allergieën of je lust iets niet? Duid dit aan op hun website en je krijgt die niet meer opgestuurd. Zot van bruine chocolade en gedroogde veenbessen: check! Allemaal aanvullingen voor op jouw opgeslagen lijstje. Handig!
Je leest er ook meer informatie over wat de ingrediënten in de zakjes juist doen. Bijvoorbeeld dat kokosschilfers helpt om een sugar rush te voorkomen of dat de combinatie van cranberry’s en noten jouw bloedsuikerspiegel stabiel houdt.

De porties zijn ideaal. Hongertje of goestingske? Hopsakee en we zijn vertrokken! Handig meeneemformaat: past overal in! Ja, normaal gezien past de box ook in jouw brievenbus! Yeey!

De prijs? €4.95 per week. Of ja, eigenlijk €5.95 want wij Belgen betalen €1 extra voor de verzending. Ze leveren op vrijdag of op zaterdag zodat je maandag goed en wel aan jouw werkweek kunt beginnen! Ze denken werkelijk aan alles! 🙂
Ik heb hier sinds twee weken een abonnement op en ik ben er helemaal weg van! Super blij word ik wanneer deze BitesWeLove-box aankomt!
Ik zou het iedereen aanraden!

Geen inspiratie wat betreft kerstcadeaus? Gevonden! Geef een origineel, lekker en gezond cadeau! Klik hier.

BitesWeLove, Bites I Love! ♡

Liken jullie trouwens mijn Facebookpagina al? Dat dacht ik al! Klikkerdeklik!

Advertenties

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: