Mijn allereerste SWAPBOX.

Mijn allereerste wat?!
Enkele weken geleden postte ik een oproep voor een “Swapmaatje” om een “Swapbox” uit te wisselen. Woorden die ik voor het eerst las op Instagram, trouwens?
’t Is eigenlijk vrij eenvoudig: twee mensen versturen elkaar een pakketje. Het kan heel uiteenlopend en verschillend zijn want de ene zal al wat creatiever en origineler uit de hoek komen door bijvoorbeeld zelf dingen te maken terwijl de ander er iets leuks van maakt met gekochte spulletjes.
Het is dus een totale verrassing, die Swapbox. ’t Is de bedoeling dat je ze beiden op hetzelfde moment opstuurt zodat je ze tegelijkertijd aankrijgt. Of toch ongeveer.
Ontdek snel van wie ik mijn allereerste Swapbox kreeg en wat erin zat!

Door mijn oproep op de blog en de sociale media te deponeren, stroomden de e-mailtjes toe. Ik was aangenaam verrast door de hoeveelheid ervan. Er waren veel mensen even enthousiast over het idee als ik.
Ik bekeek de mensen hun Instagram, leerde hen wat kennen en nam een kijkje op hun blog, indien ze die hadden.

Meteen sprong Elien eruit. Een enthousiasteling op alle vlakken. Later bleek dat ze ook nog eens een handige en creatieve meid is. En veganist.
@deathstaronamission bezorgde me een geweldige Swapbox! Een mooie kerstdoos opgevuld met propjes met een overheersende heerlijke geur van LUSH. Dus dat was al een WOW-gevoel. Al kreeg ik een nog meer WOW-gevoel van de zelfgemaakte(!) gebreide muts die ik van haar kreeg!
Ik hou van mutsen en ik was sowieso van plan er mij nog eentje aan te schaffen deze winter dus da’s bij deze opgelost!
Echt super dat ze deze voor mij gemaakt heeft. Een mooie witgrijze met een pomponnetje erop. Totally love it & totally gonna wear it! Heeft er al een weekendje Amsterdam opzitten, jaaaaah!


Verder zat de doos nog gevuld met chocoladen Sinterklazen, want ja, het was weer de tijd van het jaar! En we blijven in dezelfde trend want ik kreeg ook een reep witte nougat met nootjes (vegan)! Smullen maar!
Een rolletje decoratieplakband kreeg ik ook en da’s een hele fijne omdat ik graag brieven, kaartjes en zaken als Swapboxen decoreer! Mooi!
Ik had er zelf toevallig besteld op de webshop van Wander & Co. Hele leuke hebbedingetjes want dat komt altijd wel ’s van pas om te knutselen.
En heel plezant: er piepten nog twee zakjes tattoocrème van onder de opvulgummy’s. Die crème zorgt ervoor dat de kleuren mooi blijven en dat de huid gevoed wordt. Het is in feite gewoon een body lotion, maar dan speciaal voor tattoos, denk ik dan? Ik ben ’s benieuwd! Wel handig in de zomer met die extra UV-bescherming erin!

Een kaartje van Eva Mouton, met binnenin een woordje uitleg over haar pakketje, behoorde ook tot haar Swapbox. NEUTERS GONNA NEUT!


Ik vond deze Swapbox echt geweldig! Het was de eerste keer dat ik zoiets deed en ik zou het zo opnieuw doen!

Bij het uitkiezen van mijn Swapmaatje, vond ik de keuze erg moeilijk en nam ik onmiddellijk een tweede… Die box heb ik ondertussen ook al ontvangen, maar dat is voor een volgend blogberichtje!

Thanks for reading! ♡

Advertenties

6 Comments

  1. Ha, ik kan me die geur van Lush zo voorstellen. Had vorig jaar ook zo’n pakketje waar zo’n witte propjes in zaten. Mooie muts! Ben nu bezig aan mijn eerste swap. I’m guessing dat het ook niet mijn laatste zal zijn. Als je nog een swapmaatje zoekt voor in de toekomst, just let me know.

    Liked by 1 persoon

  2. Pingback: Ook dit jaar heb ik geswapt. | hannewhale

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: