#myvitabreak

Deze middag was ik te vinden op de super gezellige brunch van #myvitabreak, een samenwerking met het PR-bureau Walkie Talkie, uit Gent, en Vitalinea (Danone). ’t Was de bedoeling dat we de volledige maand november elke dag een uitdaging of een to do moesten doen en hierover posten op de blog/Instagram. Het ging voornamelijk over een beter en gezonder leven. Meer water drinken, koffie vervangen door thee, eens een dagje offline leven, jouw fancy schoenen aandoen voor een avondje uit, stoom afblazen door te gaan zwemmen of lopen,… En natuurlijk lekkere yoghurtjes van Danone eten! 🙂
Als ik alles eens bekijk, waren het stuk voor stuk leuke activiteiten en telkens was het een verrassing wat je die dag moest doen.

 

Iedereen kreeg een goodiebag met daarin super fijne spulletjes en de to do kaarten met tips, quotes en weetjes. Doordat ik later bijsprong, was er voor mij geen goodiebag meer wat ik echt ontzettend jammer vond want er zat een heerlijke bathbomb van LUSH in maar ook bijvoorbeeld cinematickets.
Ik werd alsnog in het programma gesmeten en uitgenodigd voor deze bijeenkomst om het project af te sluiten.
Het programma van november staat trouwens online, dus jullie kunnen een kijkje nemen: hier. Ik kon elke dag meevolgen met deze kaarten online of rechtstreeks via de Instagrampagina van Vitabreak zelf. Bekijk ook de hashtag #myvitabreak op Instagram eens!

Het was de eerste keer dat ik “Lieve van Danone” en enkele bloggers in real life zag. Ook Elfi De Bruyn was van de partij om onze nagels een glitterparty te geven!
Het concept was echt super cool en deze brunch was een mooie en plezante afsluiter.

Doordat dit een groots succes was, bestaat de kans dat ze dit in 2016 nog ’s organiseren en iedereen kan hieraan meedoen!
Ik hoop volgend jaar voor de volle 100% mee te kunnen doen!
Houd de website http://www.vitalinea.be dus goed in de gaten en werk allen samen aan een much better life! ♡

Advertenties

7 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: