Secret Santa/Sony Music Santa.

Joehoe! Ik mag Secret Santa spelen! Of ja, zo geheim is het eigenlijk niet. Ik mag dus gewoon eventjes kerstvrouw zijn. Voor deze leuke actie werkt Walkie Talkie samen met Sony Music. Ja, het heeft dus met muziek te maken! Iedereen houdt daar wel van, niet? Zou jij graag een cd onder de kerstboom willen?

Ik mocht één album kiezen uit dertig exemplaren en ik mocht er ook eentje weggeven. Een cd waarvan ik denk “Howlapowla, da’s perfect voor die of die” of “Haha, diene gaat dat kei wijs vinden!”

Omdat ik dit concept inluid, mocht ik een album uitkiezen. “That’s The Spirit” van Bring Me The Horizon werd mijn keuze. Een beetje als troost voor hun gecanceld optreden laatst in de AB in Brussel, maar ook omdat het enige nostalgie naar boven brengt. Alhoewel het vroeger iets meer mijn muziek was dan nu.
Mijn vriend zal hier erg blij met zijn want da’s ook wel zijn genre van muziek. Hij zal zich volledig kunnen uitleven in de autoritten naar z’n werk! 🙂

Vorig weekend was er de #myvitabreak brunch en ik heb, denk ik, gehoord dat Cocktails & Heels redelijk fan is van One Direction, daarom verdient deze sympathieke toffe madame het album “Made in the A.M.”!

Ik geef het estafettestokje door aan Julie. Zij zal deze cd dra in haar brievenbus ontvangen en ook zij mag Secret Santa spelen en een blogger blij maken met een cd van Sony Music!

Thanks #SonyMusicSanta!!! ♡

De foto is bewerkt met de app InstaSize.

Advertenties

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: