Wishlist.

Sinterklaas is alweer lang passé composé en ondertussen is het lente in december.
Ik had hier normaal een lijstje met leuke dingetjes voor Kerst opgesomd voor jullie, maar alles lijkt weer zo banaal in deze soms wrede wereld.

Slecht nieuws en nog slecht nieuws: mijn zestienjarige trouwe hond is gisteren gestorven en ook vandaag stierf mijn lieve nonkel in het ziekenhuis. Op zulke momenten zou ik willen verdwijnen. Me even terugtrekken en afvragen wat er gaande is en waarom dat deze dingen gebeuren. Omdat ’t leven niet eerlijk is… De besten gaan altijd eerst, toch? Dat wordt toch gezegd? Ik vind het vreselijk.
Ik had het vandaag dan ook uiterst moeilijk op het werk en moest dikwijls de tranen van m’n wangen wegvegen. Zo’n ellendig gevoel, en ook hier wordt de eenvoudige maar niet-te-beantwoorde-vraag “waarom?” gesteld. ’t Is veel in één keer en het heeft een impact op mijn leven.

Mocht mijn kinderlijke ik nog in de kerstman geloven, en eigenlijk is dat wel een beetje zo, dan vraag ik dit jaar niets materialistisch. Ik hoef het niet. Geld maakt niet gelukkig(er). Ik wil gewoon een beetje warmte, liefde en geluk. En dat voor alle mensen hier op Aarde. Ik wens ook (wereld)vrede en geen hongersnood. En veel lachende gezichten.
Ik wens en wil nog zo veel maar ik vind geen woorden. En niets van alles komt uit. Maar… Iedereen wilt gelukkig zijn, toch?

De quote hierboven had van mij dus ook anders gemogen: “Dear Santa, please just make everyone happy this year.” And the next year. And the year after the next year.

Draag goed zorg voor elkaar, lieve mensen. Het leven op zich is al zo kort en je moet elke dag proberen er het beste van te maken.

“Don’t count the days… Make the days count.” ♡

De foto vond ik op http://www.tumblr.com

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: