Oud vs nieuw project.

Zoals jullie wel weten was House & Catsitting mijn project voor 2015.
Vorig weekend was ons laatste keer en nemen afscheid van dit avontuur.
Dit was een super ervaring en ik wil dan ook iedereen bedanken die mij en mijn vriend in hun woning lieten komen om op hun huisdier te passen. De lieve mensen die we ontmoetten, de duizenden knuffels die we kregen van de schattige vierpoters, de knusse stekjes van iedereen. Het was en is een briljante oplossing voor iedereen die op reis vertrekt en hun huisdier met een goed gevoel wilt achterlaten.

Het is jammer genoeg niet meer mogelijk dit in 2016 verder te zetten omdat mijn vriend en ik gaan samenwonen. Het was ook van tevoren beslist dat dit een tijdelijk project zou zijn en dit voor het jaar 2015.

Bedankt voor de fijne en grappige momenten, de kennismakingen, de ontmoetingen, de cadeautjes en extraatjes en het vertrouwen!

De blog zal zijn domeinnaam verliezen begin januari en ik zal dit niet vernieuwen. De pagina http://www.houseandcatsitting.be zal dus niet meer bestaan. Echter zullen de berichten wel voor iedereen zichtbaar blijven.

Ergens deze zomer kreeg ik het idee om een nieuw project te lanceren dat van start zal gaan in 2016.
Ook dit zal enkel voor 2016 van toepassing zijn.
Op Kerstdag, overmorgen, post ik mijn logo en geef ik daar een woordje uitleg bij. Even enthousiast en benieuwd als ik? Volg alvast mijn Twitter: @hannewhalesleeps en like mijn Facebookpagina: hannewhale sleeps!

Je kan vanaf 1 januari alles volgen op http://www.hannewhalesleeps.be!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: