Mijn tweede SWAPBOX.

Hey allemaal! Al goede feestdagen gehad? Leuke cadeautjes gekregen? Je kunnen omringen met degene die je dierbaar zijn?
Aaaaah, kerst. ’t Zijn fijne dagen. Je moet er alleen ’t beste van zien te maken want dat ligt volledig bij jezelf.

Even geleden was ik op zoek naar een swapmaatje. Dat houdt in dat je elkaar een soort van verrassingspakket opstuurt. Het kan iets zijn dat je zelfgemaakt hebt of het kan een verzameling zijn van gekochte spulletjes. Opvullen met gummy’s of papiertjes, allemaal ideeën om creatief een pakketje te versturen naar iemand die je eigenlijk niet kent. Een leuk en origineel idee om iemand op die manier te verrassen.
Ik kreeg vrij veel reactie per e-mail toen en ik heb er twee straffe madammen uitgekozen (ik kon niet echt kiezen dus ’t werden er twee! Leek me ook wel leuk!): Elien en Lotte.
Ik toonde jullie de box van Elien al, enkele blogberichten geleden. Vandaag laat ik die van Lotte zien.

Ik was erg verrast toen ik het pakketje van de post opendeed. Ze had er zelfgemaakte kaarten met quotes ingestoken en deze passen in een soort van kader met glas. Deze kan je ten aller tijden aanpassen en is erg mooi in het interieur! Ik was er dus heel blij mee!

Ook zat er een zakje van Flow in, met drie theelichtjes in. ’t Is natuurlijk de tijd van het jaar om zo veel mogelijk kaarsjes aan te steken! Ik hou van lichtjes en kaarsjes en alles wat daarbij komt, dus dat komt goed uit!

Ik denk dat Lotte een kijkje nam op mijn blog/Instagram want er zaten papieren strootjes in! “Instagram proof”, hihi. Ik heb nog veel jars staan en die gaan allemaal mee naar ons nieuwe huis! Joepie!
Ik moet nog eens smoothies maken, da’s waar ook.

De box zat vol gekleurde glinsterende sterretjes en sneeuwvlokjes. Mijn keukenvloer werd bestrooid met deze versiering. Mooi voor op de eettafel wanneer er familie komt eten! Wel niet in de zomer natuurlijk.

Van een verrassing gesproken! Lotte heeft er heel wat tijd ingestoken en dat zie en voel je. Met liefde gemakt! Net zoals de gebreide muts die ik van Elien kreeg! Coo-hoooool!
De kader met zelfgeschreven quotes krijgt een mooi plaatsje in huis. Ik kijk er zo naar uit alles in te richten!

 

Advertenties

12 Comments

  1. Oh, zo cool zeg! Leuke swap! 🙂 Je ziet inderdaad dat ze er tijd en moeite in heeft gestoken. Ik heb onlangs ook meegedaan met een swap. Mijn pakketje is al aangekomen bij de ander, maar ikzelf heb tot nu toe nog niets ontvangen, ik ben benieuwd voor volgende week 🙂 x

    Liked by 1 persoon

  2. Pingback: Ook dit jaar heb ik geswapt. | hannewhale

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: