Hebbedingetjes met mijn eigen blognaam.

Ik ben een enorme fan van CaseCompany als het aankomt op, in mijn geval iPhone, hoesjes. Ze hebben een ruim mooi en origineel assortiment of nog leuker: je kan jouw favoriete foto of quote in een gsmhoesje verwerken! Zo heb ik al mensen blij gemaakt omdat ik er vorig jaar deze tijd enkele mocht weggeven en deed er al vriendinnen en familie veel plezier mee!
Voor €15.95 heb jij al eentje van jouw keuze! (Gratis verzending!)

Kijk snel mee welke fijne spulletjes ik heb met m’n blognaam erop!

Vorige week, vlak voor kerst, ontving ik mijn hannewhale hoesje! Natuurlijk was ik daar erg blij mee! Mijn iPhone pronkt nu met m’n eigen blognaam op de achterkant! Het ontwerp is gemaakt door Judith den Hertog. Hetzelfde logo werd gebruikt voor mijn visitekaartjes. Ik ben er dol op!

Vandaag kreeg ik ook mijn gepersonaliseerde balpen in de bus van Vistaprint! Ook dit is gemaakt met datzelfde logo.

Nu schrijf ik brieven en afspraken in m’n agenda met mijn eigen stylo! Hoe vet!
Ik liet extra visitekaartjes maken nu ik m’n e-mailadres gewijzigd heb naar hello@hannewhale.be!

Misschien komt er ook wel wat aan voor hannewhale sleeps… Keep in touch! ♡

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: