Geïnstalleerd in ons eigen stekje.

Zo, zo. De verhuis is alweer gepasseerd en mijn lief en ik zijn zo goed als geïnstalleerd in ons huisje. Alles is vlot verlopen en dat komt voornamelijk door alle hulp die we kregen! Zo ontzettend dankbaar voor die helpende handen! ♡


Eindelijk hebben we een eigen plekje, een eigen stekje. Het voelt zo goed om samen hier te zijn. Hier, een veilige plaats, een ruimte voor en met ons twee. Ja, ik ben de romantische ziel maar ik ben daar in feite wel trots op. Ik ben héél goed in melig zijn, en, so what? I like that! Mensen mogen vaker wat meliger zijn, vind ik! Meer liefde!

Weba en Ikea werden ondertussen onze tweede thuis. Vandaag trokken we voor de tweede keer naar Ikea in Gent om meer spulletjes te halen. Een strijkplank, extra bestek en hoeslakens,… Geen onbelangrijke dingen dus.
De eerste zelfstandige was is ook al gebeurd. Wat een fijn gevoel is dat, zelf de was doen. Al zal dat fijn gevoel misschien snel veranderen? Ik heb geen idee. Ik kijk alleszins uit naar komende dagen, weken, maanden én jaren hier!


Deze mooie verjaardagskalender is van Paperfuel, komt uit de decemberbox van Goodie Goodness en het peper- en zoutvatje van Salt & Pepper. (De aardappelstamper is van Ikea)

We proberen, of, ja, zeg maar ik probeer, het hier zo gezellig mogelijk te maken dus ik haalde al kaarsen en bloemen in huis. Als het van mij afhangt, zou hier elke week een bos bloemen op tafel staan. Maar ja, bloemen zijn ook al niet goedkoop, hè!

Via mijn werk geraakte ik aan bruine blanco flessen. Geweldig om als vaas te gebruiken! Zeer origineel en mooi! Straalt warmte uit en geeft dat tikkeltje meer. Love it!

Meer foto’s kan je altijd vinden op mijn Instagram: klik!

Advertenties

6 Comments

 1. Naomi says:

  You go girl. Hoewel ik mijn was niet graag af geef, is het ook niet echt mijn meest favoriete taak in het huishouden. Maar ja, wat is er wel leuk aan het huishouden? Bloemen water geven? Zelf hou ik wel van een wekelijks (of tweewekelijks) vers bloemetje en ben nu erg aan het twijfelen om een abo op bloomon te nemen.. Xx

  Liked by 1 persoon

  • hannewhale says:

   Nu is de was doen nog een heel avontuur; wat mag samen? Mogen deze kleuren samen? Was sorteren enz enz. Ik zie er de pret (tot nu toe) nog van in en vind het zelfs leuk om die te doen. Strijken heb ik nog niet gedaan hier dus dat zal misschien wat anders zijn! Afwassen lukt ons tot nu toe elke dag, want wij zijn dikke uitstellers 😉 Bloomon is geen slecht idee! Ik hou van bloemetjes! (Who doesn’t?)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: