Shoppen bij UASHMAMA paperbags. Mét korting.

Ik schreef al eens over de ontzettend mooie, handige en coole paperbags van UASHMAMA. In oktober kocht ik er enkele in Italië maar ik leerde het merk kennen door Goodie Goodness. Deze kregen al een mooie plaatsje in m’n nieuwe huisje! De kleintjes gebruik ik om onze tandenborstels en tandpasta’s in te steken en de medium paperbag wordt gebruikt om verzorgingsproducten en body lotion in te stockeren. Het oogt heel mooi en ordelijk in onze badkamer. Ik ben er dus heel blij mee!
Ik heb nog een grote en deze zal ik gebruiken in de living, om dingen in op te bergen of een plantje in te zetten. Je kan er zowat alle kanten mee uit.

Vorige week ontving ik mijn bestelde placemats. Onze tafel is altijd bedekt met een tafelkleed en daar passen wel wat extra placemats op. ’t Zijn mooie zilverkleurige en zijn natuurlijk makkelijk wasbaar! Ze passen heel goed bij het sobere tafelkleed en geven dat extraatje meer.
De ene kant heeft een subtiele print, de andere kant is mat grijsachtig. Komt heel goed uit want we hebben ook een tafelkleed met een drukke print dus dan draaien we de leuke placemats gewoon om!


Ook bestelden we een grote wasmand omdat we nog eentje nodig hadden op onze kamer. Eén van UASHMAMA vind ik duizend keer mooier en origineler dan een plastieken ouderwetse wasmand. Wij gingen dus voor een XL paperbag Laundry bag van UASHMAMA.
Grijs, omdat dat het beste bij onze slaapkamerkleur past. Niet te somber want het is een fris grijs kleurtje. De zak heeft handvatten zodat je deze makkelijk kunt verzetten en heeft zelfs drukknopjes zodanig dat als je meerdere zakken koopt, je deze heel eenvoudig aan elkaar kunt klikken. Lichte was, donkere was, right?


Benieuwd naar wat ze nog meer te bieden hebben? Kan je zelf leuke nieuwe spulletjes gebruiken in jouw stekje? Bekijk de collectie eens en word verliefd!
Psssst… Bij het afrekenen mag je de code “hannewhale10” intikken en ontvang je 10% korting op je totale bestelling!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: