X-mas cadeautjes: Bongo.

Ook al wenste ik alleen maar veel liefde en vriendschap, toch werd ik serieus in de watten gelegd afgelopen kerst. Ik kan wel zeggen dat het een Bongo-surprise was, want ik kreeg niet één maar twee Bongobonnen! Saai? Toch niet, zeker niet wanneer het om reizen en eten draait! Mijn lief en mijn mama kennen me maar al te goed.


Mijn moeder maakt er normaal geen gewoonte van elk jaar iets voor haar kinderen te kopen, maar deze keer maakte ze ons gelukkig met mooie cadeaus. Ik kreeg een Bongobon om ’s goed te gaan ontbijten, mét bubbels. Mijn vriend en ik zullen deze hoogstwaarschijnlijk op mijn verjaardag (19 februari! Binnenkort!) nuttigen. Ik ontbijt zo graag! Vorig jaar kreeg ik voor m’n verjaardag ook al twee bonnen om te gaan ontbijten. People know me so well! Nice!


Grappig weetje: ik las ero-puit in plaats van erop-uit. Te. Gek. Voor. Woorden. Da’s zoals bom-melding dat sommigen lezen als bommel-ding.
Het mooie vetplantje kreeg ik van m’n oudste broer bij wijze van je-bent-nu-groot-en-volwassen-en-woont-samen-met-je-lief-en-huurt-een-huisje-cadeau. Zoiets.

Van het lief kreeg ik een Bongobon om te gaan citytrippen. Samen, duh. We zijn nog aan het twijfelen tussen Berlijn en Londen. Berlijn deden we allebei nog niet en is, volgens horen zeggen, wel een hippe maar dure stad. Londen daarentegen deed ik al drie keer ondertussen, denk ik. Ik wil gerust een vierde keer gaan, maar de laatste keer dat ik ging zat ik ietwat krap bij kas en heb ik gezworen nooit meer terug te gaan als ik op mijn geld moet kijken. Londen is dan ook een hippe maar dure stad. Net als Berlijn. Ook zou ik heel graag naar Barcelona, Kopenhagen of Helsinki gaan. Ik wil gewoon nog zoveel zien, zoveel reizen en zoveel beleven.
Mensen met tips voor citytrips (in Londen/Berlijn) zijn altijd welkom een reactie na te laten! Big thanks! ♡
& Big love voor leuke Bongobonnen! ♡

Advertenties

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: