Avant-première Temptation Island.

Vorige week donderdag: “Yes, de avond waarop Vijf en Walkie Talkie de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van Temptation Island laten zien, is aangebroken!”
Ik was zo excited omdat ik één van de weinigen zou zijn die de eerste aflevering in avant-première zou zien!
Alleen begon de avond niet zo goed: ik reed mee met een andere blogster en een vriendin van haar maar ze liet weten dat haar auto een platte band had. Oh, crap. Plan B?!
Ik fietste naar mijn moeders huis en pikte daar de wagen en de twee anderen op.
Zo kwamen we aan in een massive file want er waren twee ongelukken gebeurd op de Antwerpse ring. We deden een kleine omweg, betaalden voor de Liefkenshoekstunnel en kwamen nog ruim op tijd aan! Wat een avontuur, zeg. En de avond moest nog beginnen!

IMG_8441

Nadien kwam ik met blozende wangen aan want ik had helemaal niet door dat dit zo’n fashionable event zou zijn! Had ik dat geweten, had ik me natuurlijk extra opgetut!
Zelfs Jani liep er rond en poseerde shameless voor de camera. Het was indrukwekkend hoe de locatie, een kapel in Merksplas, omgetoverd was tot het thema “De tuin van Eden”.
Er waren oesters voor de liefhebbers, snoepjes in de vorm van appeltjes, Pink Lady’s met “Wie hapt toe?” en “Temptation Island” erop gedrukt en ze kwamen rond met heerlijke chique hapjes. Een glaasje wit en we zijn vertrokken! Spannend!
Er mocht tijdens de aflevering geen foto’s of filmpjes worden gemaakt om natuurlijk spoilers te vermijden! Wat ik wel kan zeggen is dat het natuurlijk al grandioos misloopt. Maar ja, dat weet je zo.

Achteraf kregen we nog een leuke goodiebag waarin onder ander een spiegeltje zat, een zakje snoep, een mascara van Yves Rocher en een plaktattoo “Bite me”.

Inclusief méga fancy en goedruikend toilet!

Ik wilde per se naar deze première omdat Temptation Island gekend is om zijn dramatische taferelen en eerlijk: het is gewoon de perfecte entertaining na een dagje werken.
De meesten doen mee omdat ze het de ultieme relatietest vinden. “Als we hier samen uitkomen, dan weet ik dat we voor elkaar gemaakt zijn!” zijn de typische slagzinnen.
Wij, de kijkers, weten maar al te goed dat het niet zo simpel is en dat er veel op het spel staat. Heel veel.

Kluister je vast aan je televisie want vanavond is het zover: Temptation Island om 21 uur op Vijf!

Psssst: Om 20u35 is het Pink Ambition, waarin Yentl, een blogster die ik voornamelijk op Instagram volg, in meedoet! Jammer genoeg zal ik niet kunnen meetweeten met de hashtag #pinkambition en #tempationisland doordat ik in Ladies At The Movies zit!
Natuurlijk staat alles (al van vorige week) ingesteld zodat ik het later kan bekijken!

13 Comments

 1. kimsbloglife says:

  Superleuk dat je hier naartoe mocht! Is toch wel eens speciaal om mee te maken! En zo cool dat Jani er ook was, haha! Ik heb gisteren ook niet gekeken maar heb het wel opgenomen om samen met mijn vriend te kijken, dat is nog eens lachen haha! Het begin heb ik gisteren wel al gezien en ik dacht wel echt: geloven ze nu echt dat hun relatie dit gaat overleven en waarom wil je aan zoiets meedoen? Volgens mij eerder om een nieuw lief op te doen of bekend te worden, maar goed, haha!

  Liked by 1 persoon

  • hannewhale says:

   Ik weet het niet zo goed… Mocht ik eraan meedoen is dat om te bewijzen dat ik dat wel zou kunnen én om te testen of mijn lief het kan. Maar ik ga die “uitdaging” niet aan. Geen melk bij de kat zetten, zoals ze zeggen. Maar ik vind het concept wel interessant, al wordt het natuurlijk één groot drama. Ook omdat het zo “geforceerd” is.

   Like

   • kimsbloglife says:

    Hmm ja ik ook, maar ik zou er ook niet aan meedoen. Daar ga je het inderdaad echt zoeken, en zeker de manier waarop vind ik nogal denigrerend. Er worden dan filmpjes getoond van wat hun partner doet, mensen zitten te huilen en willen naar huis, willen niet meer gefilmd worden, die vrijgezellen krijgen ook echt de opdracht om te verleiden en kunnen heel pusherig zijn… Ik vind het er allemaal wat over. Maar dat maakt het anderzijds ook wel grappig en leuk om te zien natuurlijk 🙂

    Liked by 1 persoon

   • hannewhale says:

    Inderdaad! Op en top amusement en entertaining! Aan de ene kant wat kaka om ermee te lachen, maar ze doen het zichzelf aan, hè! 😉 Ik weet wel dat ik aan de verleiding zou kunnen weerstaan… Ik hou veel te veel van m’n lief om hem zo te kwetsen. Zou dat echt niet kunnen. Zelfs niet onder invloed.

    Like

   • kimsbloglife says:

    Ja inderdaad, enerzijds vind ik het ook wat erg om ermee te lachen maar anderzijds weten ze dat op voorhand als ze aan zo’n programma meedoen natuurlijk… Ik geloof ook dat ik aan de verleiding zou kunnen weerstaan (hoewel ja dat natuurlijk nooit op voorhand kan zeggen), maar ze kiezen er dan ook niet echt de meest stabiele koppels uit he 😉 Anders zou het niet zo spannend zijn haha!

    Liked by 1 persoon

   • hannewhale says:

    Goh, ik weet niet, die Ayse, dat Turkse meisje, is toch erg zeker. Die andere meid die erbij zat ook. Al van in het begin zijn ze heel zeker, vind ik. Haroon zegt natuurlijk ook zeker te zijn, maar je ziet zo al dat ie niet aan de verleiding zal kunnen weerstaan.

    Like

   • kimsbloglife says:

    Ik heb nog maar een klein stukje gezien maar sommige meisjes lijken inderdaad erg zeker. Maar vaak is het zo dat hun vriend hen dan toch bedriegt en dan zien zij dat op een filmpje en dan willen ze hun vriend terugpakken of zoeken ze ‘troost’ bij een van de vrijgezellen. Ach ja! Het brengt me wel op het idee hier een artikel over te schrijven, haha! Maar eerst de eerste aflevering maar eens volledig bekijken 😉

    Liked by 1 persoon

   • hannewhale says:

    Haha. Inderdaad. Da’s misschien ergens logisch dat je dat zou doen uit “wraak”. Maar dan voel je je achteraf toch super slecht? En dan heb je je verlaagd tot zijn niveau.

    Like

   • kimsbloglife says:

    Ja klopt helemaal! Maar ik denk dat velen die meedoen een beetje anders denken dan wij, haha! En ik denk ook dat het echt nog moeilijker is dan we denken, zeker als je dan ziet dat je vriend je bedrogen heeft en je bent verdrietig en je hebt met niemand van je vrienden of familie contact, dan laat je je misschien al sneller eens troosten door zo’n ‘lieve’ vrijgezel!

    Liked by 1 persoon

 2. mellavieee says:

  Leuk dat je naar de avant première mocht! Ik zou er nooit zelf aan meedoen. Stiekem kijk ik er wel graag naar omdat het toch wel wat lachwekkend is en inderdaad voor het entertainment 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: