Valentijnsontbijt met Danone.

Ik kreeg elke week een kaartje in de bus voor Valentijn, dé dag voor de verliefde mensen onder ons. Ik dacht dat het grapje was, of dat ik misschien een geheime aanbidder had. (Stel je voor!)
Nadien had ik door dat het gewoon een actie was van een bedrijf. En wat voor eentje: Danone was al die weken mijn stiekeme Valentijn en liet op het laatste kaartje weten dat ik een Valentijnsontbijt zou ontvangen op vrijdag 12 februari zodat ik dit kon opeten, met mijn geliefde, op 14 februari.


Ok, akkoord, Valentijn is misschien wat overrated en niet zo fijn voor de singles onder ons, maar toegegeven: ik geniet er elk jaar toch een beetje van! Dus dit jaar was het niet anders.
Een leuk cadeautje, eens fijn gaan eten, naar de cinema,… ’t Zijn allemaal leuke dingetjes voor Valentijn (of eender welke dag in het jaar!)


Mijn vriend en ik hebben enorm genoten van het zalige ontbijt! Toen de box geleverd werd, dacht ik “Amai, wat zit er hier allemaal in?” Ja, die doos was relatief zwaar.


Een meergranenbrood, yoghurt en platte kaas van Danone, vers fruit, vers geperst sinaasappelsap, een reep chocolade, brie, kaas, hesp, een potje confituur, een potje amandelpasta, granola (de beste ooit! Van The Breakfast Club), een doosje met thee “Lots of Love” en koffie. Super uitgebreid en we kunnen hier zeker nog twee keer van eten!
Het viel me op dat er veel vegan of glutenvrij in zat. Dit vond ik een goed idee!


  

Ook al is het commercieel: laat je toch maar ’s goed in de watten leggen vandaag! Kan ook door de mama of papa? Of je beste vriend(in)? Pizza en Netflix? Klinkt helemaal geweldig! Happy Sunday!
Onze plannen vandaag? Een vriendin meehelpen met het schilderen van haar nieuwe pand. Zij opent hopelijk volgende maand haar eigen zaak! Hoera!

Advertenties

8 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: