De slaapkamer pimpen met muurstickers van meermetstickers.nl

Muurstickers, een mooie decoratie als je die ene lege muur wat wilt opkalfateren.
En eigenlijk een stuk makkelijker en handiger dan gaten boren in de muren. Duh!
Ik mocht een ontwerp uitkiezen op Meer met stickers.nl om een leefruimte in ons nieuw huisje op te vrolijken en ik koos voor “Mr. & Mrs.” en daarbij een groot hart. Ik heb beiden gecombineerd en de combo vind ik zo leuk!

IMG_8857

Alleen had voor mijn part de “&” iets meer naar boven gemogen. Maar dat ligt aan mij. Ik ging weer iets te enthousiast aan het werk. Vriendlief vindt het helemaal goed. Goedgekeurd, joepie!
Zwart leek me wat te hard, dus donkergrijs was de beste optie. Het was zeer eenvoudig deze te kleven. Kinderspel. Er zat een korte gebruiksaanwijzing bij dus mocht het de eerste keer zijn dat je dit doet, raad ik wel aan dit effe door te nemen.

De lege muur boven ons bed werd beplakt met mooie stickers van Meer met stickers.nl. De “Mr.” hangt precies boven de plaats waar m’n lief ligt. En “Mrs.” boven mijn plek. Het is misschien wat cliché, maar ik vind het wel fijn!
Het bed staat sowieso niet in het midden van de ruimte, dit door de nachtkastjes, maar dat vind ik op zich niet zo’n probleem.

Het hart was apart en de Mrs. & Mrs. was één grote sticker maar ik heb alles apart geknipt zodat we simpeler was deze op de muur te bevestigen, maar zo kon ik ook zelf bepalen waar mijn letters en tekens terechtkwamen.


Je kan zelfs je eigen naam laten maken als muursticker! Heel mooi voor in bijvoorbeeld de kinderkamer!
De stickers zijn gegroepeerd op leefruimte in huis: de keuken, de woonkamer, de slaapkamer, de kinderkamer,… Voor elk wat wils! Keuze uit honderden ontwerpen!
Ook stickers in het Frans en Engels! Of je eigen muursticker maken? Kan ook!
En je hoeft maar één tot twee werkdagen te wachten eer het pakketje bij jou is! Top!

Ik ben ontzettend blij met onze nieuwe decoratie!

IMG_8869

Advertenties

8 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: