Terug in to running met Kalenji, Decathlon.

Een nieuw jaar dus ook nieuwe voornemens, toch? Of is dat te cliché? Elk jaar beloof ik mezelf beter m’n best te gaan doen wat betreft mijn conditie. In een fitness wat op een band gaan lopen? Nah. Ik zou heel graag gaan zwemmen of aan yoga doen. Dus dat staat nog op m’n lijstje.
In samenwerking met Walkie Talkie en Decathlon, gaven ze een duwtje in m’n rug wat betreft het lopen (of joggen, in mijn geval). Ik mocht een mooie loopoutfit uitkiezen en geloof me: je bent gemotiveerd tot en met! Want gaan lopen in een strak pak is zoveel leuker dan een oude t-shirt en flodderbroek uit de kast, right?

Vorige week donderdag maakte ik m’n eerste rondje, en wat voor één! Ik deed direct een dikke vier kilometer en ’t was zeker een halfjaar geleden dat ik nog jogde.
Ik trok na de werkdag m’n mooie outfit aan en liep langs het water door naar Mariakerke. Heerlijk, in zulke frisse temperaturen gaan lopen! Daarom ligt mijn voorkeur om buiten te sporten ook in de winter, vanwege de frisheid. Mijn lichaam warmt heel snel op en ik krijg het snel te warm. Zeker met de zon op m’n hoofd, zou m’n gezicht direct rood uitslaan (bij een intensieve inspanning ook, hoor, dus, ja, m’n gezicht was nogal rood!)


Heel m’n outfit is van het merk Kalenji, een merk dat de bekende Decathlon-keten verkoopt. Klik op de kledij om er meer informatie over te krijgen.
Mijn schoenen zijn in het zalmroze en zitten erg goed. Er zitten ventilatiegaten onderaan en dit merkte ik nadat ik door een plas liep. Natte voetjes, oei.
Wel heel goed om tijdens het lopen te ventileren. Die wind die erdoor giert, heerlijk!
€49.95


Mijn broek vind ik het leukste van allemaal én behoort tot de nieuwe collectie van Kalenji. Geen saaie broek in één kleur, wel een zwarte broek met blauwe “vlekken”. Mijn gsm kan veilig opgeborgen worden in m’n rechterzak en er is nog een klein binnenzakje, ter hoogte van mijn heup, om bijvoorbeeld een sleutel in te steken.
Een zeer aangename textuur en lekker warm.
€19.95


De jas die ik ontving, vind ik ook een hele mooie. Ook een aangename stof en er is veel opbergruimte. Zo kan ik mijn gsm ook in mijn linkermouw steken en er zijn twee zakken met ritsen ter hoogte van mijn buik.
Lange mouwen is een must, zeker in deze temperaturen.
Het jasje is afgewerkt met ook het zalmroze en past dus perfect bij m’n schoenen! Yeey!
€29.95


In m’n looppakket zaten er ook nog 3/4 loopkousjes van Kalenji en een armband (wel in het lichtblauw) om m’n iPhone in te steken zodat ik muziek kan luisteren. Super handig! Als ik die vergeten ben, kan ik ‘m nog steeds kwijt in het zakje aan m’n arm of in m’n broekzak. Keuze genoeg!
€4.95 – €8.99

Ik vind Kalenji een zeer goed merk en dat aan super aantrekkelijke prijzen!
Enkele jaren geleden kocht ik er ook een volledige loopoutfit van Kalenji en ik heb hier super lang mee kunnen doen! Het werd dus eens tijd voor een flashy nieuwe outfit!
Ik ben echt wel #teamdecathlon! ♡

Advertenties

6 Comments

  1. katrienw says:

    Ik combineer de toppers van Nike en Kalenji voor m’n yogalessen en looptochtjes! Nieuwe outfits werken inderdaad motiverend! Al zoek ik nog een extra duwtje in de rug, een winterzonnetje zou al kunnen helpen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: