SKM: De lievelingskleren van hannewhale.

Ongeveer twee weken geleden kreeg ik een heel originele uitnodiging voor een super tof event. Er kwam een houten kapstok, mét mijn blognaam erin gegraveerd, toe met de post. “De lievelingskleren van hannewhale” stond erop te lezen. Ik werd uitgenodigd samen met enkele andere bloggers (That Girl With Her Blog – Jolien, Your Daily Dose of Me – Eline, Enjoy The Little Pleasures – Marjolein, Sprinkles on a Cupcake – Petra, FAIRYGODMOTHERR – Pauline, My Life on Sneakers – Evy, The Ginger Diaries – Nikki,…) en mochten na de openingsuren van de SKM-fashion store in Aartselaar onze vrije loop gaan! Een winkel van wel 5000 m²!

Merken als Zoe Karssen, Scotch & Soda, en Supertrash zijn hier te vinden. Maar er is ook een afdeling met handtassen, schoenen, badkledij en sinds februari een nieuwe lingerieafdeling! Kortom, het was de zevende hemel voor velen.
Deze lente komen er tal van nieuwe collecties binnen en vult SKM de winkel aan met grote kledingmerken als Tommy HilfigerJack&JonesHampton Bays en zoveel meer.


skm, thuis in mode, dat merk je

Wat deden wij daar die avond? We werden ontvangen met een hapje en een drankje en mochten twee lievelingskledingstukken mee naar huis nemen. Elke blogger mocht een outfit kiezen en deze aantrekken én poseren voor de camera. Want de foto’s die toen genomen werden, zullen in maart geshowd worden op A3-formaat in de winkel!
En da’s nog niet alles: aan de kledij die wij uitkozen zal een label hangen met een unieke QR-code die je rechtstreeks naar onze outfitblogpost leidt! Fantastisch, toch?
Ideaal voor als je bijvoorbeeld wilt weten hoe wij het kledingstuk gecombineerd hebben! Inspiratie: check!


Ik spurtte meteen door naar de schoenen want shoes are everything! Mijn oog viel meteen op een heel leuk, ietwat “ouderwets” maar toch funky, schoentje met een witte zool.
De schoenen van Gabor zitten als gegoten en zie je meer en meer opduiken.
Mijn maat stond in de winkel dus ik kon ‘m meteen proberen. Ik was er meteen verliefd op! Mijn eerste stuk werd al onmiddellijk een paar schoenen en dat in minder dan tien minuten! Aankoopprijs: €125

IMG_9719

En nu een mooie broek, bloes of trui vinden… Ik liep door de kledingrekken en vond mooie t-shirts en truien bij Hampton Bays en Zoe Karssen. Ook een grijze skinny van Supertrash was me niet ontgaan en deze nam ik mee de paskamer in.
“LOST WITHOUT YOU” stond te lezen op de trui die ik eruit pikte. En deze werd meteen ook mijn tweede keuze. Mijn eerste kledingstuk van Zoe Karssen werd een feit! And I’m in love! ❤ “Da’s een typische trui voor jou! Nemen, die handel!”
Aankoopprijs: €110

IMG_9808

IMG_9748IMG_9758

IMG_9762IMG_9764

IMG_9759IMG_9751

IMG_9739
*Trui: Zoe Karssen – Horloge: Komono – Broek: Primark*

Ik nam Pauline, Petra en Marjolein mee met de auto en we carpoolden samen naar deze geweldige avond! Ik ontmoette er tal van leuke mensen en vond het een bijzonder fijne ervaring!

Wat vinden jullie van het merk Zoe Karssen? En vooral: how do you like the sweater & shoes?

Nog enkele weetjes! Wist je dat…
…SKM een uniek aanbod heeft en wel 100 verschillende merken heeft?
…vaste klanten steeds 10% krijgen?
…er een bistro aan de grote winkel verbonden is en je dus lekker kunt uitblazen en kunt genieten van een lekkere snack?

Speciale dank aan de sympathieke medewerkers van SKM, Loes van Boongdoggle en Nathalie voor de foto’s!

Advertenties

19 Comments

  1. petracupcake says:

    Het was zoooo leuk, bedankt voor de ride! Blij je te leren kennen, was echt gezellig. Die trui vind ik echt zo leuk, zou die zeker zelf ook dragen, maar past bij jou perfect inderdaad! Hopelijk tot nog eens voor een volgende roadtrip 😉

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: