Mijn verjaardagscadeau van Bloomon.

Hoera! Ik mocht op vrijdag 19 februari 24 kaarsjes uitblazen! Wat vliegen de jaren toch voorbij! De woensdag nadien belde de pakjesman (zo noem ik iedereen die pakketjes komt leveren) aan en ontving ik een enorme bos bloemen! Geweldig!
Kennen jullie Bloomon al? Lees even mee!

Bloomon is een geweldig initiatief dat mensen totally happy maakt met z’n bloemen.
Wie houdt er nou niet van, right?!
Het is als een abonnement, alleen kies je zelf hoeveel keer je verse nieuwe bloemen wilt ontvangen. Wekelijks? Tweewekelijks? Maandelijks? Dat bepaal je zelf.
En telkens is het weer een ander boeket waar je natuurlijk helemaal van opvrolijkt.
Er is keuze tussen een small (€21.95), medium (€25.95) of large (€32.95) boeket.
Perfect om te geven, perfect om jouw huis dat extraatje te geven, want eerlijk: een huis waarin een mooie bos bloemen staat is zoveel gezellig! Die bloemerige sfeer, I love it!

IMG_9565

Verbluffende bossen, altijd met een twist.

“Ja maar ja, zijn die bloemen niet verwelkt tegen dat ze bij mij aankomen?” Nope. Ze worden rechtstreeks van bij de kweker opgehaald zodat jij ervan kunt genieten.
“En wat als ik niet thuis ben? Wat gebeurt er dan met mijn bloemen?” Je kan doorgeven dat ze de bloemen aan die ene buurman of -vrouw mogen leveren of je zet voordat je naar je werk vertrekt een emmer met water achter het muurtje en geeft deze informatie mee.
“Kan ik ook eenmalig een boeket bestellen voor mijn mama haar verjaardag?” Yes, you can. Meld je aan en van zodra je bestelling afgerond is, zet je de service on hold of stop.

De bloemen worden in gerecycleerd papier gewikkeld en alles is met de hand én met heel veel zorg gedaan. Op het papier staan nog enkele tips vermeld. Heel handig als je zo’n bloemengroentje bent zoals ik.
Wat ze doen is ontzettend knap. Het is een super initiatief en ze kiezen voor originele afwerkingen. Ik ben helemaal fan!


Mijn bloemen maakten onze keuken nogal imposant! Vrijdagavond organiseerden we een etentje en de vriendin van mijn vader moest nogal kijken! Ook zij vond ze heel erg mooi.
Perfecte timing om de flowers aan het bezoek te showen!
Klein detail: onze nieuwe inwoner, Eevee de kat, hing er na een halfuur natuurlijk al in. Eén stengel sneuvelde. Stoute Eevee. Ik moet daarom de bloemen achter slot en grendel zetten wanneer we niet thuis zijn of ze zo hoog mogelijk zetten.
Het liefst van al zet ik mijn bloemen op onze keukentafel, mooi in het zicht en altijd dichtbij.
Ik kreeg er ook een bijpassende vaas bij, lekker handig want nu we samenwonen, hadden we dat nog niet in huis! Ook deze kan je makkelijk samen met de bloemen bestellen.
Clap your hands for all in one packages!

IMG_9643

Nog meer weten of helemaal verliefd en meteen zelf eentje bestellen? Klik hier!

Advertenties

1 reactie

  1. Pingback: Antwerps nieuwste aanwinst: Sincerely Valentine. | hannewhale

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: