Soon: Review Glow Oil van Hand Chemistry.

Binnenkort zal deze Glow Oil in de bus liggen en ik kan niet wachten deze te gaan uitproberen! Nooit eerder gebruikte ik een zelfbruiner dus ik ben razend benieuwd naar het resultaat! Ik ga er een zo goed mogelijke review over schrijven en dit met een reeks voor- en nafoto’s.

Het is een olie voor de droge huid en een alternatief voor de zelfbruiner. Ik denk ideaal voor iemand zoals ik die nooit eerder zoiets gebruikte.

  
Perfect om mezelf al wat een kleurtje te geven voor de hopelijk iets warmere dagen die er zitten aan te komen! Mijn witte benen zullen ervan lusten… En ik gok dat het toch íets gezonder is dan de zonnebank! 😉

Wat verlang ik ernaar terug kleedjes, shortjes en slippers aan te doen! I looooove summer! En in tussentijd deze self tan testen!

Gebruikten jullie ooit een zelfbruiner? Zo ja, welk merk? En was je tevreden van het resultaat?

Advertenties

2 Comments

  1. katrienw says:

    Ik heb ooit een cheap versie van Dove gebruikt. In het begin leuk maar na regelmatig gebruik kreeg ik bruine vlekken en heb ik geschropt alsof m’n leven er van af hing :). Dus geef mij maar witte benen, een fles zonnecrème en het zonnetje! 🙂 Tenzij jij mij binnenkort kan overtuigen! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: