Antwerps nieuwste aanwinst: Sincerely Valentine.

Antwerps nieuwste aanwinst: Sincerely Valentine.
Jullie zagen het gegarandeerd wel passeren op mijn Instagram. Een nieuwe conceptstore opende begin deze maand z’n deuren in het winkelcentrum Grand Bazar in Antwerpen-centrum. En sluit weer op 26 maart dus hurry up! Allen daarheen!

Je vindt hier niet alleen de laatste modetrends maar ook erg mooie interieurspulletjes. Denk maar aan theelichthouders, kandelaars, maar ook gsm-covers. Het mijne komt van deze shop en ik ben er kei blij mee!
Van kledij kan je het wat vergelijken met het Gentse winkeltje Charline’s Closet. Vele meisjes zullen dit tof (web)winkeltje wel kennen.

Maar je vindt er ook handmade bernadettes en juist dáár werd ik verliefd op! Een meisje paste ‘m en hij stond haar echt geweldig! Het was een ivoorachtige kleur met een zwarte overgang naar beneden. Echt prachtig. Ik ging voor de iets goedkopere versie, een roze exemplaar en ik ben er dan ook dolgelukkig mee! Mijn allereerste bernadette en ’t is eens niet bruin, grijs of zwart! Ik maak vorderingen! 🙂

IMG_0116

De winkel was mooi versierd met bloemen van Bloomon, er was leuke muziek én er was een drankstandje van Cointreau aanwezig en zo konden we onze eigen Cointreau Fizz maken! We kregen hulp van chique geklede jongemannen en zij maakten ons wegwijs in de wondere wereld van cocktails en dan vooral in die van de Cointreau Fizz.
Wat er zoal in het drankje zit?
Cointreau, cranberrysap, limoensap, Perrier en dan een fruitsoort naar keuze. Ik nam passievrucht en sinaasappel! Yummy! Het lijkt op een Cosmopolitan maar dan zonder triple sec. Ik ontmoette er een kei toffe griet en zij wist me te vertellen hoe ik een Cointreau-box kon scoren! Een flesje Cointreau, vier mooie glazen, twee limoenen en een jigger. Top! Ik helemaal blij!


Wat de avond helemaal af maakte waren de kleine schattige cupcakejes van Amylin’s.
Die waren écht heerlijk. Heel veel spijt dat ik er maar eentje hebt gegeten! Haha!

 

Toen we vertrokken kregen de bloggers, waaronder ik, een goodiebag mee naar huis. Deze was gevuld met vier soorten chai latte van Chalo, een nagelvijl, snoepjes, een armbandje,… kortom, fijne spulletjes.

IMG_0164

Shoppen op de webshop? Dat kan! www.sincerelyvalentine.be is your happy place!

Advertenties

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: