Launch event Drykorn | for beautiful people.

Op de laatste knip werd ik uitgenodigd door het PR-bureau Nightingale om het launch event van Drykorn bij te wonen. Vorige donderdagavond was het zover. Ik in m’n eentje richting Antwerpen. De locatie was top: Le John, normaal een fancy restaurant, omgetoverd tot een indrukwekkende showroom inclusief dj.
Ik vond het erg spannend om naar dit event te trekken, niet alleen omdat ik er helemaal alleen naartoe ging, ook omdat ik het merk Drykorn nog niet kende. Dus ik liet het allemaal een beetje op me afkomen. En dan heb ik het ook over die lekkere cocktail…

De naam ervan ontschiet me maar ik denk dat het een glaasje bubbels met vlierbloesemsiroop was. Met zoiets doe je me altijd veel plezier. Hoe zoeter, hoe liever.
Er werd ook rondgegaan met chique hapjes maar ik had vooral honger (ik was vooral nieuwsgierig) naar de kledingcollectie.
De cocktail smaakte, mijn Snapchat-verhaal begon er goed uit te zien en ik maakte kennis met een medeblogger: Thomas.


Met behulp van een beamer dansten er Drykorn-modellen op de muur en zo kreeg ik een beter beeld van de stijl van het merk.
Boven kregen we een rondleiding doorheen zowel de vrouwen- als mannencollectie.
We mochten kledij passen en konden alles vragen aan de gezichten achter dit Duitse fashionmerk.


Ik merkte dat er verschillende stijlen bestonden binnenin de collecties. Ze omschreven het zelf als een 70’s stijl maar er zitten ook mooie basics en denims tussen. Ik ben dan meer het basic/denim meisje.
Bij de damescollectie lagen enkele sjaals verspreid op een tafel en ik mocht eentje uitkiezen. “Black is my happy colour” zouden velen misschien zeggen, toch ging ik voor een zachtroze kleur. Zeker naar de lente toe zou dit wel ’s mijn nieuwe favoriete sjaal kunnen worden! Perfect!

IMG_0412


Al bij al vond ik het not so scary om alleen naar een bloggersevent te gaan. Ik ben zeer blij dat ik een uitnodiging kreeg en vind het fijn dat ik mijn interesse erin kan tonen.
Nieuwe mensen leren kennen zit er uiteraard bij en da’s altijd fijn! (Niet als je dacht dat je Engels on point was maar er niets van bakte wanneer je de mensen van Drykorn bedankt voor de sjaal. Zenuwachtig zijn en een andere taal dan je moedertaal spreken… Ik had het ietwat onderschat. Maar ze verstonden me; ik was blij en da’s het voornaamste!)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: