Review: bruinen zonder zon met Glow Oil van Hand Chemistry.

Hey zonnetjes in huis! Zin om buiten te komen in een rokje, kleedje of short maar je hebt echt melkflessen van benen? Dan is deze zelfbruiner misschien wat voor jou!
Degene die me op Snapchat hebben, hebben gisteren al een voorsmaakje gekregen. (Add me: hannewhale)
Ik toonde namelijk mijn eerste kennismaking met het product én ik testte het direct uit.

Het zag er nogal shiny uit, redelijk goudachtig. Met behulp van een speciale handschoen (Herbruikbaar en echt wel handig: €2.50 Primark) wreef ik de glanzende olie over mijn rechterbeen. Mijn linkerbeen blijft tijdens het uittesten van dit product volledig wit. Dit om goed het verschil te kunnen aantonen.
Het ruikt niet heel goed, maar het stinkt zeker niet. Ik kan de geur niet meteen omschrijven, al is die zeker niet chemisch, of zo. Het doet me wel aan de zomer denken en dat is positief.
Ik kreeg direct de indruk dat ik een gouden been aan’t creëren was, maar dat was vooral het eerste laagje. Toen mijn lichaam de olie iets beter opnam, zag het er beter uit.
Na ongeveer een halfuurtje merkte ik al geen kleurverschil meer op maar voelde ik wel nog dat mijn been ingesmeerd was. Plakken is veel gezegd, al is het wel eerder die richting uit.
Even met (boxer)short in huis lopen is dus zo’n slecht idee nog niet.
Met zulke producten raad ik aan dit ’s avonds thuis op het gemak te uit te proberen. Niet als je een uur later ergens heen moet want om je dan in je broek te moeten heisen…
Geef het product wat de tijd om in te werken en laat je lichaam ademen. Niet gaan afsluiten, ook niet met een losse broek.
Doordat ik geen broek draag achteraf (wel een (boxer)short), weet ik dus niet of het afgaat op kledij. Ik zou het niet proberen en het echt gewoon laten inwerken)

Zoals ik al op Snapchat aangaf, ga ik dit product een weekje uittesten. Op het flesje staat dat je het één of twee keer per dag mag gebruiken. Ik kies ervoor om het eenmaal per dag te smeren. Ik zou al resultaat moeten zien na twee à drie dagen. Ik ben benieuwd!
Jullie ook? Volgende week post ik het resultaat op mijn blog. Telkens met een foto erbij zodat jullie goed kunnen zien welk effect het product op mijn been heeft.
Keep in touch!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: