Nieuw en origineel: ginscription.be!

Ginwat? Ginscription! Een nieuw initiatief van koppel Joyce en Yannick. Zij stellen jouw ginbox samen en het wordt geleverd met de post! Een echte ginliefhebber? Abonneer je op deze dienst en er komt maandelijks, tweemaandelijks of driemaandelijks een pakket met nieuwe gin aan! Op deze manier ontdek je veel nieuwe varianten in dit lekkere verfrissende drankje. Neem je een abonnement? Dan krijg je er telkens een verrassing bij! Nieuwe glazen of een jigger? Check!

Ginscription.be, dat betekent op eigen tempo kennis maken met exclusieve pareltjes uit de ginwereld.


Het koppel wilt foute gincombinaties vermijden en stuurt jou de heerlijkste combo’s op.
Je kan zelf gaan experimenteren met de bijgestuurde kruiden en tonics oftewel volg je het recept dat er wordt bijgeleverd. Handig!
Altijd een ontdekking en een wereld vol nieuwe smaken!

Toen Ginscription officieel van start ging, lanceerden ze een give away op hun Instagram-pagina. Ik deed mee en won een doos met vijf kleine ginflesjes en drie tonics. Het is een gin dat ik niet eerder kende en vanavond test ik deze uit want vandaag kwam mijn box eindelijk toe! Joepie!. Smaken als pêche, framboos en vlierbloesem komen hierin terug. Ik ben kei benieuwd! Ik ga die fruitige smaakjes kei lekker vinden! Dat weet ik nu al!

 


Waarvoor ginscription.be goed is? ’t Is volgens mij een super origineel cadeau om aan een ginlover te geven, of het nu een abonnement is of niet. Of gewoon voor jezelf. Jezelf in de watten leggen mag ook ’s af en toe! Niet? Er zijn zoveel soorten gins dat je van her naar der moet lopen om de juiste te vinden. In deze thuisgeleverde boxen vind je zo terug!

O ja, vergeet hen niet te liken op Facebook! Hierzo!

Cheers!

Advertenties

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: