Uitgetest voor jullie: zelfbruiner Glow Oil van Hand Chemistry.

Zoals ik al eerder heb aangekondigd, testte ik voor het eerst een zelfbruiner uit. En dit deelde ik met jullie. Via Snapchat zagen jullie hoe ik voor het eerst de Glow Oil van Hand Chemistry gebruikte.
Nooit eerder dacht ik eraan om een “bruinen zonder zon”-product te gaan gebruiken. Maar heel eerlijk: het viel beter mee dan verwacht!

Het zit zo dat ik vijf dagen lang enkel mijn rechterbeen heb ingesmeerd met deze zelfbruiner. Eenmaal per dag moest mijn rechterbeen eraan geloven. Mijn linkerbeen bleef dus gewoon wit.
Ik kocht een speciale handschoen bij Primark om mijn handen niet te moeten gebruiken bij het insmeren. Ik raad trouwens iedereen aan zo’n handige handschoen te kopen! Telkens wassen na gebruik en het voorkomt strepen!

Ik vertel jullie hoe mijn dagen met deze zelfbruiner eruit zagen en of ik het zou aanraden om te kopen of niet.

IMG_0960

Dag 1:

Eerste kennismaking met het product. Goed schudden voor gebruik. Het insmeren lukt zeer makkelijk. Maarre… Ik krijg hier een gouden been van!
Na het intrekken van de olie is mijn rechterbeen alweer de oude. Alhoewel ik een gelige glimp opvang. Toch al een miniem kleurverschil opgemerkt.
Het product stinkt niet maar het ruikt ook niet erg fantastisch. Al komt de zoete geur van de zomer er wel door.


Dag 2
:

Ik smeer altijd m’n rechterbeen in terwijl ik in boxershort door het huis hol. En die boxershort houd ik dan nog zeker een uur aan zodat het zeker goed is ingewerkt.
Ik ben benieuwd of er na dit tweede laagje al meer verschil te zien is!
Ja, hoor. Op de linkerfoto is er wel meer schaduw te zien dus lukt m’n been plots erg bruin. Rechts is een realistischere foto. Een merkbaar verschil, zonder strepen.

Ik huppel nog steeds in boxershort door het huis. De geur blijft me achtervolgen.
Het is belangrijk dat je alles goed open smeert. ’t Is normaal dat het achteraf wat plakkerig aanvoelt, da’s het teken dat het nog niet is ingetrokken.
Ik raad toch aan om een uur geen broek (en zeker geen skinny pants!) aan te trekken. Dit om strepen en vlekken te vermijden.

Dag 3:

Ik gebruik het product nu al drie dagen en ik moet zeggen dat dat kleurtje er heel natuurlijk uitziet. Er zijn geen strepen, het slaat niet oranje of geel uit,…
Al merk ik wel dat het product beter pakt op mijn wreef en knie dan op mijn scheenbeen, bijvoorbeeld.

De kat vond het ook interessant…

Dag 4:

Oei. Mijn teennagels kleuren geelachtig. Geen zorgen, dat gaat weg als je je wast.
’t Is trouwens niet dat ik m’n rechterbeen niet meer was, hè. Ik zeep het zelfs goed in. Het kan er allemaal tegen. In bad gaan? Geen probleem. Al zou ik dat niet doen nadat je je hebt ingewreven (wel er voor). Als je je afdroogt, geeft het namelijk een heel klein beetje af. Ik had verwacht dat er meer zou afkomen, maar dat was niet het geval. Safe.
Zeg nu zelf, welk been ziet er volgens jou ’t best uit? Ik kies ook voor rechts.
Mijn linkerbeen liet ik vrij van deze zelfbruiner, maar ook van andere crèmes of lotions.

De kat vond het ook interessant…

Dag 5:

Op deze dag stop ik. Gewoon, omdat het er naar mijn mening goed genoeg uitziet. Zeer natuurlijk, alsof het zonnetje geholpen heeft!
Ik ben erg verrast en blij met het resultaat! Ik heb nooit last gehad van strepen of vlekken, irritatie of wat dan ook. Ieders lichaam is anders weliswaar maar dit was toch wel een aangename verrassing.
Ik had één keer dat ik zei: oei, mijn voet slaat oranje-achtig uit maar da’s vanzelf verdwenen. Vandaar dat ik zeg: goed open smeren en niet bang zijn om het ingesmeerde lichaam (voordat je het insmeert) te wassen. Het product trekt diep genoeg in om het niet te laten vervagen door jezelf te wassen.
Tip: als je toch een bad of douche neemt nadat je het product gebruikte, laat dan op z’n minst enkele uren tussen.
Merk op: het licht op deze foto’s is anders dan op de andere foto’s. Mijn rechterbeen is dus niet oranje.


Ik ken mensen die zelfbruiners gebruiken omdat ze geen witte benen onder hun kleedje of rokje willen. Maar die goedkope producten zorgen ervoor dat het er juist wel onnatuurlijk en fake gaat uitzien. Oranje oneffenheden, strepen, donkere vlekken,…
Met de Glow Oil van Hand Chemistry heb je er allemaal geen last van. Het voedt trouwens ook de huid, dat word ik wel gewaar.

Een zeer goed alternatief voor mensen die tegen de zonnebank zijn maar wel een bruiner kleurtje willen… Of je kan ook meer wortelen eten. Naar het schijnt zou het helpen. Maar neem je dan ook de kleur over…? 😉

Mijn eerste ervaring met een zelfbruiner verliep dus zeer vlot! Ik zou dit product dus wél aanraden. Moest ik moeten punten geven, dan gaf ik direct een 9/10.
Voor zij die de Glow Oil zelf willen uitproberen: deze vind je bij Ici Paris XL of op de website chemistrybrand.com! Prijs? €28!

En nu ga ik ervoor zorgen dat m’n linkerbeen ook enkele tintjes bruiner wordt! 😉

 

Advertenties

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: