Rituals Cosmetics: Summer limited Ritual of Karma.

Geloof jij in Karma? Ik wel. Ze zeggen dat als je goed doet voor jouw medemens, het goede je zal terugvinden. Een goede ingesteldheid is hierbij ontzettend belangrijk want deze trekt de goede Karma aan. Ook positief denken helpt.
Omtrent dit gegeven bracht Rituals een nieuwe limited edition uit: The Ritual of Karma.

Gisteren was het prachtig weer en zulk weer doet ons enkel maar meer verlangen naar hete zomerdagen en zwoele zomernachten.
Rituals brengt een nieuwe reeks uit die perfect bij deze zomerse dagen past. Je wordt er spontaan happy van. Niet alleen van de geur, ook van het verhaal erachter!

“DO GOOD AND GOOD WILL COME YOUR WAY”

Aan deze nieuwe tijdelijke collectie hangt een leuke actie aan vast: “30 days of Good Karma” waarbij je wordt uitgedaagd 30 dagen lang goede Karma te creëren en geluk uit te sturen. Er wordt van je verwacht dat je in die 30 dagen extra je best doet om niet enkel voor jezelf maar ook voor anderen goed te zijn. Een vreemde helpen in de supermarkt, een oud vrouwtje van de bus af helpen, de weg aan iemand wijzen,… Probeer het uit en je merkt dat je er zelf heel vrolijk van wordt.
Vanaf 14 mei lanceert Rituals dus de 30 days of Good Karma waarbij je een maand lang in de positieve sferen wordt gesmeten. Het blijft nog even een geheim hoe ze hiermee uitpakken.
Negatief denken veroorzaakt heel wat negativiteit, zowel mentaal als lichamelijk. Probeer dus eens het omgekeerde: positiviteit alom! Pssst… Het zit ‘m in de kleine dingen.
Zelf meedoen? Klik hier!

De geur van deze collectie is onweerstaanbaar: een gelukzalige wellnessgeur, ideaal voor warmere lentedagen als deze. Een heerlijke bloemige geur die je spontaan happy happy maakt dus! Ik kreeg de doucheolie en da’s exact hetgeen ik in de winkel zou uitgekozen hebben. Doucheolies zijn namelijk mijn favoriete producties in de badkamer.
Het schuimt lekker, het voelt heerlijk zacht en na het afdrogen voelt m’n huid gevoed aan.
En daarbovenop hebben ze meestal een fantastische geur. Ook deze Karma!

Probeer deze uit nog voor ie uit de vaste collectie verdwijnt! En doe zeker mee met de 30 Days of Good Karma. Ik weet zeker dat je nadien positiever door het leven zal gaan!
Zullen we nadien allemaal samen van deze “30 days” een “356 days” maken?

#30daysofgoodkarma

Advertenties

5 Comments

  1. katrienw says:

    Wel een leuke actie! Ik ben pro good karma. Als ik nog eens in de buurt ben, spring ik de Rituals eens binnen op eens te gaan ruiken en wie weet laat ik me wel overhalen :).

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: