Afterwork Beauty Event @ Yapado Press Days.

De Press Days zijn al eventjes verleden tijd en jammer genoeg kon ik er niet bij zijn aangezien ik pas een maand bezig ben met mijn onbetaalde stage.
Ik baalde ervan dat ik nergens heen kon, maar toch kwam daar een straaltje zonneschijn mijn mailbox binnenglippen toen ik het mailtje van PR-bureau Yapado ontving.
Een Afterwork Beauty Event tot 21 uur? Ideaal! Ik werk tot 18 uur dus ik kon het perfect halen, ook al was het op het nippertje en was mijn verblijf van korte duur.

Natuurlijk was Elfi, the nailqueen, van de partij! Ik kon onmiddellijk aan tafel om een workshop mee te volgen. Elfi leerde ons zelf onze nagels stylen met de nieuwe producten van Elegant Touch. Je nagels niet alleen flashy roze lakken maar ook pimpen met de meest leuke accessoires. Stickers in verschillende kleuren, gouden en zilveren streepjes (tape) maar ook neon steentjes of studs. Die studs zijn wel m’n stiekeme favorietjes. Niet te fel en lekker stoer!
Ik verloor dikwijls m’n geduld want we moesten onze nagels helemaal alleen opfrissen en ik had hier helemaal geen ervaring mee. Vooral omdat ik niet zo’n “meisje meisje” ben dat daar uren mee kan bezig zijn maar toch verzorgd en opgetut wil overkomen. Ik laat van tijd tot tijd gelish zetten of lak zelf m’n nagels als ik er het geduld voor heb 😉
Al is dit natuurlijk iets om tijd voor vrij te maken. Ideaal voor een girlsnight want wat ik allemaal meekreeg in m’n goodiebag is effectief om een fijne girlsnight lang zoet te zijn!

IMG_2618


Zelfs holografische opkleefnagels! I feel that fancy there’s a trend coming up…
Er zat ook een handig Nail Art Kit in de goodiebag en deze heb je écht nodig als je heel fijn wilt gaan. Ook super handig om de studs of stickers af z’n vel te halen en op je nagel te plakken. Want dan beseffen we plots hoe onhandig een mens en hoe dik vingers kunnen zijn 😉
Ook heeft Elegant Touch zich in nog iets anders dan nagelproducten gespecialiseerd: fake eyelashes, oftewel geweldige kleefwimpers (Eylure Lashes). Ga je een avondje uit of wil je er gewoon op je opperbest uitzien? Probeer deze wimpers en je zal verbaasd zijn van het resultaat!

Hmm… Wie weet geef ik echt wel ’s een girlsnight… Dan kan iemand anders mijn nagels versieren! 🙂 Hihi.

IMG_2620

Verder zaten er nog twee Eau de Parfums in een andere goodiebag: één voor hem en één voor haar. Met de parfum voor de man ben ik heel erg blij want die ruikt echt heerlijk. Mijn vriendje kreeg dus bij deze ook een cadeautje en was meteen een win-win!
De eau de parfum voor de vrouw was jammer genoeg niet helemaal mijn geur. Ik vind een geur heel persoonlijk en deze geur past niet meteen bij mij. Zoiets voelde ik meteen aan. Ik zal er dus een vriendin blij mee kunnen maken!

Er zaten nog twee reinigingsproducten in waar ik ontzettend blij mee was en die ik nog dee avond zelf heb uitgetest op Snapchat. Ik gebruik ze nu dagelijks om mijn make-up mee te verwijderen en ik koop ze sowieso opnieuw als de flesjes leeg zijn. Dikke aanraders, dus!

Die dag was er op de Press Days een erg leuke activiteit: eten! Voor alle foodies en foodbloggers onder ons was dit dus echt een paradijs.
Ik kwam later aan maar sprak hierover met Kelly en Sarah en mocht de Gentse neuzen in de Belgische kleuren of de chocoladen neusjes met sinaasappelvulling proeven. Geldhof verricht hier knap werk want zij zijn de naam achter de echte Gentse cuberdons.
Jullie konden al het lekkers en mijn mening zien via Snapchat toen en met dat ik me hier te veel mee bezighield, trok ik geen gewone foto’s, zo blijkt. Minpuntjes.

Maar er komt een heel erg leuke en vooral lekkere winactie aan dus blijf vooral mijn blog en sociale media kanalen volgen!

Advertenties

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: