The Gift Suite Spring Edition ’16- Friends of the Brands.

De derde editie van The Gift Suite vond plaats in Antwerpen, drie weken geleden.
Op dinsdag 31 mei werd Maison de Trazegnies volledig omgetoverd tot een heus luxeconcept. BV’s en bloggers konden hier terecht voor een kennismaking met verschillende merken. Van fashion en beauty tot lifestyle en food.

FOTB_ANTWERP_OPG_199
De lekkere cupcakes van MoMade waren ook aanwezig.

Friends of the Brands organiseert zulke events en creëert een match tussen brand en friend. Zo stellen ze merken als Marc Inbane, Allure Kristalpad, Cluse watches en Dyson voor aan journalisten, bloggers, maar ook bekende Vlamingen en topondernemers.

En ik mocht Jolien, als plus one, vergezellen.
De dag begon met een lekkere brunch op het terras en het weerzien van bekende gezichten. Je netwerk uitbreiden op zulke events is dan ook echt helemaal top.
Zo geraakte ik aan de babbel met Inge, een super vlotte en toffe madame.

FOTB_ANTWERP_OPG_429

FOTB_ANTWERP_OPG_290
Leuke foto’s met Jolien dankzij de fotograaf van dienst!

Style My Day en goed doel project Think-Pink waren ook van de partij. We kregen een roze lintje opgespeld zodat we lieten zien dat we achter het concept van Think Pink staan en zo de nationale borstkankercampagne steunen.
Zo kon je zelf ook iets afgeven, liefst in goede staat, dat dan later in het jaar op een veiling zou worden verkocht voor het goede doel. Jolien en ik hebben alvast ons steentje bijgedragen!

In het filmpje hieronder zie je mij in beeld verschijnen toen ik de Marc Inbane experience onderging (1:54). Ook op 0:39 zie je mij het plannetje van The Gift Suite bekijken. Check mijn GSM-covertje! 🙂 Ik had er wat schrik voor maar het bleek beter mee te vallen dan verwacht. Het leek alsof ik een week op reis was geweest en werd op slag trotse eigenaar van een getinte teint. Helemaal niet fake maar zelfs erg natuurlijk. Geen oranje schijn. Alleen was het verschil wat groot omdat ik echt nog erg bleek zag. Ideaal om deze te gaan gebruiken voor het hele lichaam. Vooral wanneer de Belgische zon eens komt piepen en ik een kleedje of shortje kan dragen. Zo hoeven mensen niet te kijken op twee melkflessen!
Deze spray van Marc Inbane zat in de goodiebag die we later overhandigd kregen. De goodiebag was gevuld met allerlei lekkere, handige en mooie spullen en woog wel 10 kilo!
Het was dan ook een hele ontdekking om thuis te komen en alles uit te pakken.

IMG_2888
Ook Skully Gin wist me te verwennen met een grote fles lekkere gin. Perfect voor de aankomende zomeravonden! Van Triumph kreeg ik het perfecte badpak. Wees maar zeker dat ik hiermee ga pronken op het strand van Benidorm volgende maand! Benieuwd? Keep your eyes open!
Mijn nagels kregen een behandeling bij Caption. Ik mocht een kleurtje uitkiezen en zo werden mijn saaie nagels in no time opgemaakt. Ik koos voor een flashy roze kleurtje. De nagellak was erg sterk en leek op gelish. Dit kleurtje kreeg ik samen met nog een top coat mee naar huis. Ook mocht ik nog een ander kleurtje uitkiezen. Eén van de moeilijkste beslissingen ooit. Ik ging voor een olijfgroenachtige kleur.
Ook al had ik al make-up op, toch werd ik nog eens onder handen genomen door Be Creative Make-up. Ze legden meer accenten in mijn gezicht zodat ik er frisser en eigenlijk wel mooier zou uitzien. Ik kreeg de contour kit (Perfect & Reflect), samen met een make-up borstel en een pallet oogschaduw mee naar huis. Happy girl over here!
Van Dyson verwacht ik nog een groot cadeau in huis, namelijk de nieuwste luchtreiniger. Ik ben er ontzettend benieuwd naar!

IMG_2895

FOTB_ANTWERP_OPG_249-2

The Gift Suite was een bijzonder leuke ervaring om op die manier nieuwe merken te leren kennen en hen dan aan jullie voor te stellen. Wees maar zeker dat er genoeg hierover op de blog terechtkomt. Ik hoop er alvast op er volgend jaar opnieuw te mogen bij zijn!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: