Leuke plannen gecanceld wegens ziek zijn. #joy

Zo. Typisch. Jullie kennen het wel. Ziek zijn op de dag dat je allerlei leuke dingen gepland had. Zo zou ik deze morgen volledig herboren zijn door de gelaatsverzorging bij Vero, mijn vast adresje voor als ik zin heb in me-time. Jammer genoeg heb ik het last-minute afgezegd en voelde ik me niet meteen herboren tijdens mijn voormiddag in bed.
Gelukkig kwam Eevee, onze bijna eenjarige kat, wat knuffelen. Ze is ondertussen al vier maanden bij ons en stelt het super goed. Sinds mijn 16-jarige hond stierf, ben ik blij dat ik opnieuw een huisdier in mijn leven heb. Hoewel ik maar al te goed besef dat we ze op een dag ook zullen moeten afgeven. Maar dat is het leven, denk ik dan.

Ik maakte voor mezelf een groot glas water met schijfjes komkommer, gember, citroensap en blaadjes basilicum in. Mijn geïmproviseerd recept om van die vervelende keelpijn af te geraken. Ik vrees zelfs dat het een keelontsteking is. Meermaals per jaar heb ik er last van en ik weet direct hoe laat het is. Mijn keel ziet dan vuurrood, heb ik weinig of geen eetlust en voel ik me ziek. Goed uitrusten is de boodschap en dat is hetgeen ik momenteel doe.

Nog wat knuffelen met de kat, verder kijken naar Pretty Little Liars en nog wat slapen staan hoog bovenaan mijn to do lijstje vandaag. Om boodschappen gaan en naar de opening showroom van GTC Fashion in Antwerpen trekken, heb ik jammer genoeg moeten schrappen. Vooral van dat laatste baal ik erg. Ik had graag kennisgemaakt met het leuke (sales)team en de mooie collectie. Ik kon er ook vandaag mijn espadrilles van Espadrij oppikken die ik op The Gift Suite mocht uitkiezen. Ik zal ze dus nog niet gauw met veel plezier kunnen dragen, jammer genoeg. Ik hoop er alsnog snel eens te geraken!

Het enige waarvoor ik nog moet buitenkomen vandaag is een doktersbezoek.
Wish me luck dat ik morgen weer de oude ben en kan gaan werken! ♣

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: