Ik leef nog. Ja.

Hoi iedereen.

Wat is het lang geleden, zeg. Tijd is niet alleen hét cliché excuus, maar ook nog eens de echte reden van mijn afwezigheid op deze blog.
Mijn project hannewhale sleeps loopt nog steeds super vlot en daar kruipt erg veel tijd en energie in. Net zoals mijn fulltime job. (Vandaag was er mijn laatste dag stage!) Daar komt dan nog eens familie en vrienden, huishouden en enige eigen vrije tijd bij kijken.
Een combinatie van dit alles is haalbaar, maar erg moeilijk. Zeker als ik dan nog eens erg op mijn slaap sta want met zes uur per nacht kom ik zeker niet toe. En op die manier is mijn blog hannewhale wat op de achtergrond gebleven.
Ik weet niet of er mensen aan het wachten zijn op mijn blogposts maar bij deze, voor diegene, toch een stukje verantwoording. Omdat ik het voelde knagen maar het maar niet gedaan kreeg.

Lieve mensen, wat ik graag kwijt wilde is dat ik vanaf 25 juli mag beginnen in een kei tof bedrijf. Ik zal er de customer support uitvoeren van een groeiend, plezant, Gents bedrijf.
Deze job werd me parttime aangeboden dus ik zal tegen eind deze maand meer (lees: veel meer) tijd hebben én vrijmaken om deze blog draaiende te houden.
Ik heb nog heel wat leuke onderwerpen voor jullie dus dat komt helemaal goed!

Maandag vertrek ik naar Benidorm met mijn vriend. We trekken er enkele dagen op uit en gaan genieten van de Spaanse zon. Wie ook op reis gaat: héél veel plezier gewenst!
Wie trouwens afgestudeerd is: dikke proficiat! Genieten van een deugddoende vakantie en eventueel op zoek naar je droomjob! Psssst… Check zeker interessante stages of vacatures met IBO-contract! Aan degene die herexamens hebben: zoals Alain van Het Eiland zou zeggen: “Alles geven, hè!” gevolgd door zijn hilarisch lachje. Maar dat is pas in augustus.

Any way, lieve schatten, geniet van jullie weekend, van jullie vakantie, en van jullie leven. Love life ♡ Tot binnenkort.

Advertenties

5 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: