Cute Happy Socks: “Valentine’s edition”.

Of zo noem ik die sokken toch. Een mooi doosje met witte hartjes erop met zwarte pijlen erdoor. Drie paar kousen zaten hierin te vinden. Zwarte en rode, met dezelfde figuurtjes als op de doos en zwarte met rode rozen op. Jammer genoeg was het niet mijn maat, toch trok ik ze eens aan om zo door mijn huis te crossen. En om te matchen met mijn lief! Cute, hè? 🙂

Happy Socks maakt ondertussen al meer dan 8 jaar kwaliteitsvolle kousen met de vrolijkste en mooiste printen. Nu al een Valentijntip voor volgend jaar? Deze box! Je kan deze hier vinden. Of één van de andere leuke printjes waaruit je kan kiezen. Klik hier.
Gratis levering boven €30! Laat je vooral gaan, zou ik zo zeggen 😉

Bij mijn weten ontwierp Happy Socks enkel leuke originele kousen, maar sinds enige tijd kan je er ook naar hartelust ondergoed-shoppen! Zowel voor mannen (los of strakke boxershort) als vrouwen (slipje). Omdat de kousen voor mij niet pasten, kreeg ik er een mooie slip bij. Normaal gezien heb ik een small maar deze was een medium en is niet te groot. Zit heerlijk door een goede kwaliteit van materialen (95% katoen – 5% elastaan).
Fan van zowel de hartjes kousen als onderbroeken? Good news for you, girl! Hier kan je een combo aanschaffen, inclusief leuke verpakking!

IMG_6474
Ik ken het merk al sinds mijn tienerjaren en ik ben erg te spreken over de kwaliteit ervan. Goed, je betaalt misschien meer dan elders, maar je mag erop rekenen dat de kwaliteit ervan dik in orde is. En dat is toch ook hetgeen dat telt, niet? Waar voor je geld én daarbovenop een uniek product met fijne kleurencombinaties en prints.
Dit merk vind je al in meer dan 70 landen en is niet meer weg te denken uit de typische hipsterwinkels.

IMG_6599


Tip: binnenstebuiten wassen en niet in de droogkast! Zo zal je nog langer plezier beleven aan je Happy Socks.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: