Nu op Vlaamse televisie: Nieuwe Buren.

Sinds vorige week woensdag kan je elke woensdagavond om 21h15 genieten van een gloednieuw programma op VIJF: Nieuwe Buren. Een realiteitsprogramma waarin Karen Damen (gekend van de vroegere K3) en James Cooke (die doet blijkbaar iets bij Studio 100 maar ik kende hem niet!) het opnemen tegen een veel te grote uitdaging. Ze moeten samen namelijk een maand in een rijhuis wonen en toekomen met een leefloon.
Dat is voor hen een hele opgave aangezien ze nogal zwemmen in het geld, als ik het zo mag verwoorden. Het is dan ook enorm grappig die twee samen te zien in een knotsgek avontuur. Want eerlijk? James Cooke is wa de max!

 


Vorige week werd ik uitnodigend op de avant-première van Nieuwe Buren in de Oude Vismijn in Gent. Er werd rondgegaan met lekkere hapjes en de cavaglazen werden om de zoveel tijd rijkelijk aangevuld. Uiteraard waren de twee BV’s er ook en zij gaven kort een woordje uitleg voor en na de eerste twee afleveringen die we die avond te zien kregen.
Er werd gelachen, gebruld en zelfs gehuild. Dit komisch duo is werkelijk het duo van het jaar. Die twee zijn ongelofelijk samen en ik heb me een kriek gelachen.

Daarom, een warme oproep naar iedereen die wel houdt van een beetje lachtelevisie, maar ook niet te veel, om je heerlijk ontspannend wegzakkend in je zetel te nestelen: elke woensdagavond om kwart na 9 op jouw televisie. Op VIJF. Ja, op VIJF. Over een kwartier dus al! Hé, ik ga (opnieuw) kijken. Jullie toch ook?

img_6752

14115390_10154616560635832_9204911086541531159_o
En content dat ik was, MET JAMES COOKE OP DE FOTO!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: