Avant-première: Absolutely Fabulous.

Of ik zou zeggen “Absolutely Hilarious”, want dat is de perfecte omschrijving van deze komische film die op 21 september in alle Kinepolis bioscopen verschijnt.
Ik mocht Naomi woensdagavond gezelschap houden en via de rode loper de Kinepolis van Oostende binnengaan.

Het Film Festival is daar volop aan de gang dus het was er lekker druk. Doordat we uiteraard werkmensen zijn en dan nog eens vanuit Gent kwamen, waren we nog maar net op tijd voor de avant-première. We konden nog een glaasje bubbels mee de zaal in nemen en hadden neen relatief goede plaats aan één van de zijwanden.
Dries en Yuri (uitvinders van de Wasbar) namen de presentatie op zich. Er werd een kleine modeshow georganiseerd om merken van leuke Oostendse boetiekjes te showen. Nadien werden er prijzen weggegeven, waarvan ik vond dat het enthousiasme op een laag pitje stond. Mocht ik een weekendje Parijs winnen, inclusief Thalys en overnachting in een chique 5sterrenhotel, dan zou ik toch wel even mijn keel openzetten. Jammer genoeg viel ik niet in de prijzen, maar heb ik wel genoten van Absolutely Fabulous.

Een hilarische film, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Sex and the City maar dan een categorie hoger. Ietwat vulgairder, degoutanter, hilarischer maar ook ouder. Want de hoofdrolspelers hebben een hogere leeftijdgrens bereikt. Wat een topactrices.
Ik had enkele keren een wtf-gevoel, maar dan niets anders dan positief. Ik heb zoveel van de film genoten dat ik spontaan een tweede keer zou gaan. Echt een leuke “wijvenfilm” die je moet gezien hebben! Perfect voor een avondje girls night out bijvoorbeeld.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: