DIY snijplankjes: wander & co. (Met to do filmpje!)

Ik was er een weekje tussenuit. Ik zat in het mooie Oostenrijk met de liefde van mijn leven. En eerlijk is eerlijk: ik heb een geweldige vakantie gehad! Nu ben ik terug en klaar voor een hele reeks nieuwe blogberichten die ik met jullie wil delen. Ik werk sinds deze week fulltime dus het lukte me niet eerder om iets te posten. Ook vanwege de leuke afgelopen events, waarvan uiteraard hier wel iets over zal verschijnen. Nu eerst: DIY bij wander & co!

Ondertussen is iedereen gekend met het begrip DIY (Do It Yourself), waarvan het merk Imakin een zeer mooi voorbeeld is. Imakin DIY Design heeft de leukste doe-het-zelf pakketten en deze zijn te vinden in de leukste webshop van ons land: wander & co.
Op deze Belgische website vind je huisdecoratie, knutselmateriaal, verzorgingsproducten, babyspullen,… Recentelijk worden er zelfs juweeltjes en kledij accessoires verkocht. Echt een heel uiteenlopend aanbod van allerlei must haves. I’m a big fan, you know!

Misschien lazen jullie het al maar ik had recent 5000 volgers op Instagram. Liesbeth, de eigenaar van wander & co had voorgesteld om creatief aan de slag te gaan en dit ook te delen met mijn volgers. Zo mocht ik het knutselpakket weggeven aan één van mijn volgers maar het natuurlijk ook zélf uittesten.
Het was super tof om dat te doen want het was poepsimpel en écht plezant. Voor wie houdt van mooie originele huisdecoratie: check! Want jijzelf zorgt voor die leuke eyecatcher. Dat is nu eens echt iets waarvan je kan zeggen dat jij het zelfgemaakt hebt. Alleen het omkappen van die boom en het uitsnijden van de planken heb je overgelaten aan een ander, so?
Je keuken fleurt in 1, 2, 3 op met deze fijne snijplankjes. Je kiest zelf waar je de krijtverf aanbrengt en gaat dan tewerk met de bijgeleverde witte krijtstift. Schrijf erop wat je wilt. Je kan er als je wilt zelfs hapjes op serveren en er de naam van het gerechtje op schrijven. Of je favoriete quote en je plankje tegen de muur hangen. Twee plankjes meegeleverd.

 

img_7207

 


Jammer genoeg is de winnaar dus al gekozen maar misschien heb ik je warm gemaakt om er zelf aan te beginnen? Goed nieuws! Deze is nog steeds te koop én op voorraad in de webshop. Klik hier. Voor €30 heb je je eigen DIY-pakket. Oh, en ga nog wat lekker shoppen want vanaf €75 geldt er een gratis verzending!

Snappen jullie nu dat wander & co mijn lievelingswebshop is? Liesbeth kiest er de leukste en mooiste spulletjes uit om jullie mee te weten bekoren.
Samen met GASPARD (kids webshop) organiseerde ze eens een leuke koopavond. Ik heb toen een bedrag uitgegeven met drie cijfertjes, geloof ik. Merken als Stop The Water While Using Me en een hele bundel kaartjes moesten eraan geloven. Ook mijn mooi kussen met het hert op komt van GASPARD.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: