Mijn nieuwe aanwinsten van Duifhuizen tassen & koffers.

Net als schoenen kan ik maar niet genoeg krijgen van sacochen. Van een creatieve tote bag tot een chique lederen handtas, nu heb ik ze allemaal!
Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een handtas uitzoeken om te reviewen. Kijken jullie mee?

Al sinds 1953 staat Duifhuizen tassen & koffers bekend om z’n kwaliteitsvolle en degelijke producten. Van reisbagage tot kleine lederwaren. Het is één van de grootste winkels in deze sector van Nederland en er zijn zo’n 26 winkels te vinden, ook allemaal bij onze bovenburen. Als Belg zijnde kan je naar hartelust shoppen op de uitgebreide Belgische webshop. Of je plant gewoon een tripje naar de dichtstbijzijnde Duifhuizen winkel! 

Ik ben alijd geneigd om me donkere exemplaren aan te schaffen. Nu heb ik dat eens niet gedaan en gedacht een een leuke combinatie met een grijze of crèmekleurige handtas. Ik was meteen verliefd op de lichtgrijze lederen tas met bamboe handvaten van het merk Duifhuizen tassen & koffers zelf. Welk merk het is, maakt mij op zich niet zo veel uit. Zolang ik het product maar mooi vind en dat was uiteraard het geval. MOOI DUS!
Ik had nooit eerder voor zo’n licht kleur gekozen maar ik wist meteen op wat ik het zou kunnen dragen. Omdat ik altijd heel veel meeneem in mijn sacoche, kies ik nooit echt voor een kleine versie. Ik sleur steeds meer mee dan mijn portefeuille en sleutelbos alleen. Deze tas heeft zowat de perfecte grootte en ik kan er alles in kwijt. Er zit nog een extra schouderband bij maar doordat deze niet heel goed zit bij het dragen met de bamboe handvaten, gebruik ik die niet vaak. Ik show liever de houten teugels want dat is écht het pronkstuk van de tas. Ook het materiaal is van goede kwaliteit; soepel leder. De binnenkant is erg praktisch ingericht: in twee opgesplits met in het midden nog een extra opbergvakje met rits. Aan de zijkanten nog enkele opbergvakjes voor bijvoorbeeld een gsm in weg te steken.

img_8187

img_8189

img_8208

img_8265

Om heel eerlijk te zijn zou ik nooit deze prijs betalen voor een handtas. Dat ligt gewoonweg buiten mijn budget. Mijn vorige lievelingshandtas komt van een grote kledingketen en kostte mij €20. Uiteraard was die aan vervanging toe (ook vooral omdat het een zwarte was!) en dit model van Duifhuizen verving het met veel plezier!
Mijn nicht kan soms thuiskomen met een nieuwe van €200. Dan zeg ik haar dat ik dat nooit zou kunnen, zo veel geld uitgeven aan één handtas. Nu kreeg ik het, dat is anders, maar ik moet zeggen zoals het is: omdat ik er zo verliefd op ben geworden en er al op die ene week zo veel genot van heb gehad, zou ik ‘m wel aankopen. Maar ja, dat weet je niet op voorhand natuurlijk. Als ie ooit versleten zou zijn, of ik ben ‘m kwijt (liever niet!) of dergelijke, zou ik niet twijfelen om ‘m opnieuw te kopen. Het heeft me volledig overtuigd in de goede kwaliteit en de mooiheid ervan. Dus het is zijn volledige €129.95 meer dan waard! Dan ga ik maar al te graag eens wat minder uiteten.

img_8238

img_8219

Daarbovenop mocht ik er nog een kleinere variant uitkiezen. Ik ging terug in dezelfde richting, de grijskleurige sacochen. Het werd eentje van het merk Guess. Normaal gezien ben ik geen merkenmeisje en zal je mij dus ook niet met dergelijke merken zien rondlopen. Maar omdat deze handtas zo simpel en mooi was, wilde ik ‘m heel graag aan mijn collectie toevoegen. “Welcome to the family!”
De cementkleurige handtas was kleiner dan verwacht dus deze zal ik niet zoveel gebruiken als mijn eerste keuze. Perfect geschikt voor elke chiquere (want ja, Guess) gelegenheid zoals een trouw, receptie, opening,… Kortom een gelegenheid waarbij ik niet heel veel moet meesleuren.

Advertenties

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: