Workshop fitness met DOMYOS, Decathlon.

Jullie hebben het misschien al gezien op mijn Instagram stories maar op woensdagavond 28 september beleefde ik zowat de meest uitputtende en zweterigste maar tegelijkertijd de meest uitlevende avond ooit. Lezen jullie mee?

Ik werd uitgenodigd door één van de leukste PR-bureaus van ons land (Walkie Talkie!) en trok die avond richting Brussel. Afspraak om half zeven in de sportketen Decathlon in Evere. Ik heb die week zelfs minder middagpauzes genomen om zo vroeger te kunnen stoppen op het werk. Want ja, openbaar vervoer in Brussel, ik ben er geen held in. En zeker niet tijdens de spitsuren. Al kwam ik gelukkig net op tijd aan.
Ja, lap. ’t Was allemaal in het Frans te doen. “Geen probleem”, dacht ik. “Dat zal wel niet zo moeilijk zijn.” Ik had meer schrik van alle mensen die ik niet kende en daarbij kwam die taalbarrière nog eens kijken ook. Totdat Caroline, een toffe medeblogster plots mijn naam riep. Hoera! Bekend volk! Leuk volk!
We zagen het beiden kei hard zitten en konden niet wachten eraan te beginnen. Nadat we de speciale fitnesslegging a.k.a. Shape Booster aantrokken, gingen we meteen van start. Die legging zat wel grappig moet ik zeggen. Op de poep en billen heeft deze speciale fitnesslegging een soort van siliconen uitsteekseltjes hangen, een soort bolletjes. Doordat je gaat bewegen, gaat sporten, zou de kwaliteit van je huid gaan verbeteren. De huid krijgt als het ware een massage tijdens je work uit. Ja, een middeltje tegen cellulite dus.
Er stonden sportdrankjes en energierepen klaar voor mochten we hier zin in hebben tijdens de korte onderbrekingen. Ik had nog niets gegeten dus ik at meteen een reep. En hup, we begonnen eraan!

img_8093

img_8094

Daar was mijn roodgekleurd hoofd al. Na amper tien minuten bewegen. Ok, het waren vrij intensieve oefeningen maar hallo, ik heb echt nul conditie. Het waren vrij repetitieve en snelle bewegingen wat het een beetje lastig maakte. Ik kreeg het warm, mijn gezicht kleurde donkerrood en ik begon zelfs te zweten! Never happens to me…
Na de stevige work out, begon het halfuurtje ademhalingsoefeningen. Een soort yoga, leek me. Men legde het alleen in het Frans uit en dat was dus al iets moeilijker te begrijpen aangezien mijn Frans niet geweldig is. En omdat er meer woorden aan te pas komen. Bij het eerste deel van deze avond kon ik de lesgeefster gewoon nadoen, maar nu…
Ik keek naar de mensen rondom mij maar ik snapte het niet volledig. Ach. Mooi rustmomentje voor wat ik al gepresteerd heb 🙂

img_8101

Je kan zelf de app van Domyos downloaden Domyos E COACH” en meteen aan de slag gaan. Schaf je dan zeker een zitbal aan want deze zal pas komen! En als het kan natuurlijk ook de Shape Booster. Deze is te verkrijgen in alle Decathlon winkels maar ook online voor €39.99

In feite echt voor herhaling vatbaar. Ik meen het. Ik houd ervan om in beweging te zijn én te blijven. Yoga heeft me al langer dan vandaag aangesproken maar van zulke bewegelijke work outs krijg ik alleen maar zin in meer. Na deze plezante ervaring ben ik dan ook meer geneigd om me in te schrijven voor dergelijke workshops. Here I come! #teamdecathlon

VERMINDERING VAN CELLULITE
Het dragen van deze legging SHAPE BOOSTER gedurende 2 fitness-sessies van 45 minuten (in totaal anderhalf uur sporten per week) en dat 84 dagen lang, vermindert het volume van de bobbeltjes met 17% en verminderd de maximumgrootte van de bobbeltjes met 12% in een vergelijking tussen het wel en niet gebruiken van dit concept voor de dijen. De test werd uitgevoerd op 22 testpersonen, in het kader van een studie per lichaamshelft (een been met “patch”-technologie en een been zonder).

Psssst… Nadien is mijn vriend me komen oppikken en hebben we in de Quick ernaast gegeten. Yep, I’m that kind of girl (not really). Zeg, ik had nog niets gegeten en begon sterretjes te zien. En eerlijk is eerlijk: die hamburger smaakte énorm!

Advertenties

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: