Mooie nagels met ProNails.

Het is alweer 8 dagen geleden dat ik nog een blogberichtje online zette. Het zijn erg drukke dagen de laatste tijd, meer kan ik hierover nog niet vertellen. Lekker spannend!
Ik wil jullie graag vertellen wat voor mooie nagellakjes ProNails te bieden heeft. Pssst, ladies… Misschien wel een leuke tip voor kerst? Voor jezelf of een vriendin! Lezen jullie mee?

Vorige maand ging ik met enkele bloggervriendinnen een kijkje nemen in het hoofdkantoor van ProNails. We kregen de trends van dit najaar te zien en er werd ons een voorproefje van een volledige handmanicure aangeboden. Het droop ervan af dat Jolien genoot van haar me-time momentje. Haar ene hand werd gescrubt, er werd een masker op gedaan, ingewreven met een serum en afgewerkt met een niet vettige crème. Alles rook zo lekker. Doordat Jolien vrij ruwe en droge handen heeft, was het verschil tussen beide handen zichtbaar maar vooral voelbaar. De producten die hiervoor gebruikt werden, kan je ook zo kopen in de winkel. Enkel het handmasker is nergens te verkrijgen. Zo’n complete behandeling kan je dus enkel in één van de beautysalons van ProNails krijgen. Klik hier voor alle adresjes.

img_8500

Evy liet terwijl haar nagels doen en koos voor een mooi nieuw kleurtje. Een donkergroene kleur, helemaal top voor dit najaar.
Processed with VSCO with hb2 preset
Foto is afkomstig van Evy’s blog

Het was een erg drukke avond, die donderdag 13 oktober, daarom hadden we jammer genoeg niet erg veel tijd om ons hier te laten verwennen. Ik kon dus niet meteen kennismaken met de ProNails producten maar er volgt een afspraak in één van de beautysalons zodat ook ik even kan wegdromen met de volledige verzorging. Later op de blog! Daarbovenop kregen we ook nog eens een goodiebag met daarin de heerlijke handserum en een mooi nagellakkleurtje. Met een base én top coat voor een mooi resultaat!

In de nagellakcategorie hou ik van zowel fellere kleurtjes, denk maar aan fuchsia, felblauw of oranjeachtig, maar ook van pastelkleuren. Dit oudroze nagellakje kon zeker mijn hartje bekoren. Of ja, mijn nagels 😉 Ik had het meteen uitgetest. Wat droog dat snel, zeg. Super! Want ik ben niet zo’n geduldige en al zeker niet met nagellak. Het is mooi en het droog snel, topcombo!
Ik weet niet wat ik uitsteek met mijn nagels (ik bijt er niet op) maar nagellak blijft maar twee dagen mooi op mijn nagels zitten. Nadien begint het af te schilferen of verdwijnen er hoekjes kleur. Daarom kies ik heel vaak voor gelish, een in mijn ogen iets dikkere en beschermende nagellak. Deze laagjes dienen onder UV-licht uitgehard te worden. Mijn nagels zijn perfect voor de komende drie weken en laat ik weghalen van zodra de uitgroei niet meer om aan te zien is.
Gelish zijn duurder, want dit kan ik enkel bekomen bij mijn schoonheisspecialiste. Waar ik betaal voor zowel het er opdoen als het er afhalen. Tips om je nagellak langer en mooier op je nagels te houden, zijn dus meer dan welkom!

img_9408

img_9413

Ik vind het geweldig om een “even-tijd-voor-mezelf”-momentje in te lassen en mezelf mooi op te maken. Had ik een bad, dan had ik mijn nagels kunnen lakken terwijl mijn huid ondergedompeld werd in een lekker warm bad vol schuim. Jammer genoeg is dat niet het geval en verzorg ik mijn nagels gewoon op de bank, met een muziekje erbij. Ook leuk!
Ondertussen ben ik eigenaar van wel meer dan 50 nagellakpotjes. Van welke kleur nagellak houd jij? En wat is je meest favoriete merk?

img_8657

Advertenties

10 Comments

 1. Klinkt als een leuk merk, ik kende het eigenlijk nog niet! Ik leg er eerst een base coat op, dan een lakje zelf (altijd twee lagen, drie indien nodig) en dan leg ik er nog een extra top coat op. Ik laat ze altijd gemakkelijk 45 minuten drogen. En dan bedoel ik echt, niets doen behalve bijvoorbeeld televisie kijken of wat werk op m’n laptop verrichten. Zo heeft de nagellak echt eeuwen de tijd om te drogen (ook-al lijkt ie perfect droog na een minuut of twee haha). Ik kan zelfs goedkopere merken zoals H&M (5 euro voor een lakje) gemakkelijk 5 dagen dragen!

  Liked by 1 persoon

 2. Hellow 😘
  Wat voor mij werkt?
  1. Basecoat gebruiken
  2. Een goeie topcoat. Ik zweer momenteel bij essie gelsetter topcoat
  3. Kijk na je nagels te lakken ontspannen een aflevering van je favo seizoen en laat je nagels drogen!
  Mijn manicures gaan toch wel makkelijk 4 a 5 dagen mee hoor!
  Groetjes 😘

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: