#pressdays Antwerp: day 2.

En dan volgt er uiteraard de tweede dag van de persdagen vorige week in Antwerpen.
Ik ging eerst ontbijten in Divers, de place to be als je houdt van een gezond ontbijt of tussendoortje, en ik leerde daarbij enkele leuke (insta)bloggers kennen. Natuurlijk was mijn dag veel meer dan dat. Lezen jullie mee?

img_9732


Silke en ik trokken richting onze eerste stop: Appletree PR, O Sérieux! en Comprendo PR.
PR-bureaus met merken als S.Oliver, Damart, Bourjois, Miele, Samsonite, Tefal maar ook Babor en Nivea. Het was een vrij knusse showroom maar alles was zeer overzichtelijk opgesteld en we kregen zowat bij elk ander onderwerp een uitleg over de producten. Ook The Mocktail Club stond paraat om ons een alcoholvrije cocktail aan te bieden. Ik nam eentje met vlierbloesem en basilicum, héérlijk! Ook de lekkere taartjes van Madam Bakster verwenden je smaakpapillen. Gezond snoepen? Check!
Bij onze eerste stop was ik al meteen fan van de verzorgingsproducten van Nannic. We kregen een vrij wetenschappelijke uitleg van de algemene directeur maar eerlijk: zo interessant! En de producten ruiken heerlijk. In de goodiebag zat een lippenbalsem en een handcrème. Both much needed. Kapotte lippen, droge handen. Welgekomen, nieuwelingen!

img_9758

IMG_9932.JPG

Onze tweede stop was een pak verder dan gedacht. Precies heel de andere kant van Antwerpen. Op de koop toe was het enorm hard aan het waaien, waren er over werken en begon het te regenen. We kwamen later dan verwacht aan bij Oona. Silke en ik sloten direct aan om een lekkere lunch te nemen. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we konden genieten van een lekkere maaltijd in een leuke sfeer.
Nadien kregen we een uitgebreide rondleiding van twee toffe meiden. Hier kwamen namen als Ikea, Nike, Heytens en Komono aan bod. De showroom was mooi aangekleed met heel wat groen en perfect ingedeeld.

img_9763

Bij Walkie Talkie heb ik me vooral uitgeleefd in m’n Instagram stories. Ik merk dus dat ik hier geen gewone foto’s genomen heb. Oeps.
Walkie Talkie, een Gents public relations bureau, ondersteunt merken als Carrefour, Palladium, Veritas en sinds kort ook Disneyland! Woohuuw! Als ze ooit mensen nodig hebben om Disneyland te gaan ‘uittesten’, I’m in 😉
Ik ben zelf eigenaar van twee paar Palladium boots. Eén wit paar, dat ik zelf gecustomized heb en één zwart paar. Perfect voor met de aankomende winter!
Van Veritas kreeg ik niet zo lang geleden een breipakket opgestuurd. Ik kan beginnen met breien, maar stiekem kan ik wel een handje gebruiken. Ik heb dat nog nooit gedaan en ik zou niet weten hoe ik daar moet aan beginnen!
Hier konden we onze eigen witte t-shirt customizen en bestrijken met patches, er tekst of pompommetjes op naaien of losgaan met textielstiften en -stempels. Ik ging voor een hashtag aan de borst, waar nog vier pompommetjes zullen aangenaaid worden. Op de achterkant heb ik subtiel in mijn nek nog een emoji gestreken. Zo eentje met blozende wangetjes. Cute!
Ik proefde van een lekkere Thaïse soep van Carrefour en ging naar huis met een plak chocolade (met zeezout en karamel! De lekkerste!)

Hier kreeg ik een uitnodiging voor op de opening van We Are Labels in Antwerpen morgenavond. Daar ben ik graag bij! Zorg zeker dat je alles meevolgt via mijn stories op Instagram 🙂

Hierna was Miss Publicity aan de beurt. Ik had hiervan een invite gekregen maar ik kende het Nederlands persbureau nog niet. Hier leerden we merken als New Amsterdam, Wilkinson Sword en Quooker kennen. Alweer heel uiteenlopend maar dat is het plezanste, vind ik. Door middel van de-kokend-water-kraan van Quooker, konden wij genieten van een warm mandarijndrankje. Speciaal maar lekker! Ook de frisse New Amsterdam cocktail werd door iedereen geproefd en goedgekeurd.
Het begon al donker te worden dus foto’s kwamen jammer genoeg niet aan te pas, maar jullie hebben sowieso alles kunnen volgen via mijn stories! (stories for the win!)
We kwamen Kiki tegen en konden dan met z’n drietjes verder naar de volgende en laatste bureaus in Antwerpen.

Next up: Yapado, nog een fijn Gents PR-bureau. Yapado werkt samen met onder andere Lidl, A.S. Adventure, Bosto en Corine de Farme. Van dat laatste ben ik een ware fan. Ik kreeg ooit producten mee en ik zwoor erbij. Vooral de ontschminkproducten konden me helemaal, en vooral mijn gezicht, bekoren 🙂
We kwamen een kwartier voor sluittijd aan maar maakten daarom niet minder fun. We gingen tekeer met een Instagramvenster! 9000 likes! Yeah 😉

In de grote goodiebag zat veel lekkers, ook allerlei soort ingrediënten om meteen aan een lekkere wok te beginnen. Yummy!

img_9901

img_9880

We zouden nog twee persbureaus doen alvorens we terug naar huis trokken. De voorlaatste was UPR, een gekend Antwerps public relations bureau. Grote modemerken vond je hier terug. Denk maar aan Dr. Martens, Tommy Hilfiger en IKKS. In de beautycategorie ontdek je MAC en Rituals en in de reisrubriek kwam je terecht bij Club Med. Met een cocktail in de hand trok ik meteen langs de rekken, alsof ik aan het shoppen was. Een zilveren jas van IKKS trok meteen mijn aandacht. Niet veel later kon ik het echt niet laten en paste ik ‘m aan. Deze moet ik hebben. Ooit. Love it!

img_9780

Jammer genoeg hadden we niet door dat er nog van alles te zien was op de eerste verdieping. Die werd jammer genoeg afgesloten van zodra het feestje werd afgerond. We waren al iets later dan verwacht dus we hebben een groot deel van de pressroom van UPR gemist. Huilen!

Last but not least: Marnix & Ally, een boeiend PR-bureau met een lovely team. Zowel merken in fashion als beauty vind je hier terug. Denk maar aan Burton, O My Bag en LN Knits. En de beautybloggers onder ons kennen zeker en vast het make-up merk Jane Iredale wel.
We kregen een leuke poster mee naar huis en die hangt nu al aan mijn muur in de keuken te blinken. “I have time. What’s your super power?”

img_9794
I want one. Soooooo bad.

Ik hoop er volgend terug bij te zijn want ik heb heel wat leuke mensen ontmoet, leuke en lekkere merken leren kennen én genetwerkt. Is dat zelfs een werkwoord? Nu wel!
Bedankt om te lezen! 🙂 Tot volgend jaar!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: