ProNails: Anti-age hand care.

ProNails blinkt niet alleen uit in z’n mooie nagellakjes en nagelverzorging, maar ook in z’n handverzorging. Want wat ben je met mooie nagels maar met broze droge handen? We gaan voor het totaalplaatje: mooie nagels én mooie verzorgde handen. Lees mee!

Te beginnen met je handen regelmatig te wassen, natuurlijk. Ik houd er niet van om te weten hoeveel bacteriën er elke dag aan mijn handen kleven. Maar aan het vele wassen hangt natuurlijk ook een keerzijde: je handen zullen sneller uitdrogen. Daarom is het belangrijk om ze extra te gaan verzorgen. Hieronder overloop ik mijn dagelijks ritueel van de ProNails hand care.

  1. Handzeep: Vroeger kocht ik andere merken om mijn handen te wassen in de badkamer, nu ben ik helemaal verkocht aan deze “Gentle Hand Soap”. Het is een zeepvrije handreiniger en het werkt anti-bacterieel. De handzeep gaat hydraterend werken zodat je handen niet al te droog aanvoelen na het wassen.
    De hand soap heeft een huidneutrale pH-waarde zodat de huidveroudering wordt tegengegaan! Een prima anti-aging. Perfect voor dagelijks gebruik.

  2. Serum: Toch net iets anders dan een gewone crème. Het is een dunne lichte vloeistof die diep indringt in de huid om de ideale bescherming te bieden. Een serum is meestal sterker geconcentreerd dan een crème. Het wordt gebruikt om je huid te beschermen tegen alles wat “slecht” is. Van onzuiverheden (denk maar aan uitlaatgassen) tot huidveroudering en dus rimpels. Het vocht wordt ook beter vastgehouden waardoor je het gevoel krijgt dat je handen langer zacht en gehydrateerd blijven. Dus het gaat de huidkwaliteit verbeteren maar ook gaan voeden en beschermen. Top! Dit serum zit in mijn handtas en heb ik dus altijd dicht bij mij.

    img_0412

  3. Handcrème SPF 15: De alledaagse niet-vette handcrème. Deze crème beschermt tegen schadelijke UVA (huidveroudering) en UVB (zonnebrand en roodheid). Prima voor een optimale hydratatie. Deze niet-vette crème beschermt ook tegen o.a. luchtvervuiling. Dit tubetje staat op mijn nachtkastje en gebruik ik net voor het slapengaan.

img_0409

In dit assortiment hoort ook nog een handscrub en -masker. De scrub kan ook voor het lichaam gebruikt worden.

Zin gekregen om deze producten te shoppen? Hierzo!

slack-for-ios-upload-17

Advertenties

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: