Wie zoet is, krijgt lekkers (van Albert Heijn).

De Sint is ook bij mij langsgekomen! Hoera! En ik was niet alleen de gelukkige met al dat lekkers. Lees mee wie ik hier nog blij mee maakte.

Vrijdag zat er een briefje bij mij in de bus dat de postbode was langs geweest met een pakketje. Jammer genoeg (maar eigenlijk niet) werk ik fulltime en kon ik het pakje dus niet in ontvangst nemen. “Geen afzender”. Hmm. Ik wist begot niet van wie dit cadeautje zou komen. Totdat ik op zondagmiddag het ging afhalen. Er stond in het groot “AH”op, dus toen begon het belletje te rinkelen. “Aaaaah, Albert Heijn!” De jutezak was dan ook het eerste dat ik zag toen ik de doos opende. De zak was gevuld met heel wat lekkers want blijkbaar was ik een braaf meisje dit jaar 😉

Processed with VSCO with c1 preset

Witte en bruine chocoladen figuurtjes, chocoladen munten, marsepein, schuimpjes (wij noemden dat altijd Mariakes, of zo) kortom redelijk wat om mijn maag enkele dagen te vullen. Ik besloot om dit geluk te delen met mijn lieve collega’s. Alles is al bijna op dus ik gok dat ze er blij mee waren 🙂

Onverwachte cadeautjes zijn de leukste!
Bedankt Xian Agency en Albert Heijn!

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: