5 Christmas presents. Today: CaseCompany + MonTattoo (+WIN!)

Kerstmis komt eraan! Alweer zoveel cadeautjes voorzien voor de mensen die je graag ziet. Alweer zoveel stress “Oh nee, wat moet ik dit jaar kopen?!” of “Zal mijn pakje wel op tijd aankomen?!” Alweer gezellig samenzijn met je familie en lekkere 5-gangenmenu’s achterover slaan (mij hoor je niet klagen, hoor!)
Ik geef, misschien wat last-minute, nog enkele leuke tips voor originele, leuke en lekkere cadeaus waarmee je sowieso zult scoren! Vijf dagen op een rij, vijf keer iets leuks te winnen. Vandaag is het onderwerp misschien niet ‘lekker’ maar zeker en vast wel leuk én origineel. Lees mee!

Velen van jullie weten ondertussen al wel dat ik de customer support en sociale media van CaseCompany en MonTattoo verzorg. Ik begon er in april als stagiaire en werk er sinds kort fulltime vast. Ik leer het heel veel van bij en kan nu perfect op mezelf werken. Ondertussen weet ik wat m’n sterke kanten zijn en hoe ik dingen moet aanpakken. Ik kan wel degelijk zeggen “I love my job”!

Voor diegene die CaseCompany niet kennen: het is een Gents bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van (gepersonaliseerde) smartphone cases. Je kan dus je eigen foto op een gsmhoesje laten zetten. Vul je foto aan met leuke tekst, emoji of maak een collage. Of laat je inspireren door de eigen mooie collectie. En er is meer: CaseCompany biedt ook iPad cases, houten hoesjes, laptop sleeves en sinds kort ook een handige car mount aan. Ideaal als kerstcadeau, denk ik dan. Voor ik er werkte heb ik zelf al smartphonehoesjes cadeau gedaan en het viel steeds goed in de smaak!
Er komt nog een eigen product in de webshop terecht maar dat is voor (heel) binnenkort! Nog even geduld 🙂 Je ziet, we zitten bij CaseCompany zeker niet stil en ’t gaat alleen maar vooruit!

Zelf heb ik ondertussen enorm veel hoesjes waar ik elke maand of zelfs elke week uit kan kiezen. De marmercollectie vind ik persoonlijk een topper. Marmer is, en blijft, nog steeds een trend and I love it!
Ik heb ook twee laptop sleeves waar ik heel tevreden over ben. Zo zit mijn laptop veilig opgeborgen met zijn second skin.

img_8301

MonTattoo is de andere tak van MonkeyMonkey. Totaal iets anders, maar ook een erg populair product op de dag van vandaag: tijdelijke plaktatoeages. Je denkt “Oh, in die winkel vind je dat veel goedkoper!”, akkoord, maar MonTattoo werkt samen met tattoo-artiesten van over de hele wereld en bracht zo deze zomer de World Edition collectie uit. Zo stond MonTattoo met een kraampje op Werchter en kreeg het toch enige naamsbekendheid. Tegenwoordig zijn ze ook te vinden op events, leuke feestjes en fuiven. MonTattoo inhuren en tattoos kleven à volenté kan dus inderdaad! Lijkt je dat een fijn idee? Mailen mag altijd naar info@mon.tattoo!
De tijdelijke tatoeages blinken niet alleen uit in een zwart-witte artwork, maar ook een mooie gouden collectie, een holografische tattoosheet en zelfs thema tattoos zoals Halloween.

img_9284


Wat geef ik weg?

CaseCompany: Eén product naar keuze uit onze webshop. Dat kan dus alles zijn. Ga je je vriendin verrassen met een gepersonaliseerd iPhone hoesje, met die leuke foto van op vakantie? Of ga je je vriend een stoere laptop sleeve cadeau doen? Of toch je vader verrassen met de nieuwe Magic Magnet? Alles is mogelijk.

MonTattoo: Je wordt verrast met twee sheets in je brievenbus! Snel je lijf volkleven met de stoere collectie en uitblinken op dat ene feestje! Hashtaggen  kan met #montattoo!

Hoe doe je mee?
Volg mij op Instagram en tag twee vrienden die deze actie ook wel leuk zouden vinden. That’s it. Extra kans maken? Reageer dan hieronder met “Ik doe mee!”
Ideaal als je iemand wilt verrassen of jezelf een kerstcadeautje wilt gunnen 🙂 Succes!

De winnaar wordt volgende week bekendgemaakt.

Advertenties

20 Comments

  1. Rémi says:

    Wat een leuke winactie! Ik hou echt van de hoesjes van CaseCompany en die tattoos wil ik ook wel een keer proberen. Ze zien er echt gaaf uit! Ik doe mee! ❤️

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: