5 Christmas presents. Today: Jules Destrooper (+WIN!)

Iedereen kent de lekkere koekjes van Jules Destrooper wel, toch? Vooral de klassieke natuurboterwafeltjes, die typische ovaalachtige platte koeken. Héérlijk. Ik ben er volledig weg van. Maar ze hebben zoveel meer. Ik kreeg heel wat opgestuurd en ik mag een groot pakket vol lekkers weggeven! Kijk snel mee 🙂

Begin dit jaar heb ik het bezoekerscentrum van Jules Destrooper bezocht. Ik werd ondergedompeld in de geschiedenis van de hemelse koekjes. Ik maakte kennis met de verschillende gereedschappen waarmee men werkte en de recepten en producten waarmee Jules Destrooper zo’n naambekendheid won. Zeker de moeite als je in de buurt bent (In Lo, dat ligt tussen Veurne, Diksmuide, Poperinge en Ieper)
De speculaaspasta vind ik bijvoorbeeld écht geweldig. Zo smeuïg en zacht van smaak. Ik kocht meteen een potje om er thuis van te kunnen verder genieten. Deze is gewoon beschikbaar in de supermarkt! Zeker een aanrader, yummy!
De gemberkoekjes en amandelbroodkoekjes zijn ook onweerstaanbaar. De producten van Jules Destrooper zijn ideaal om te schenken maar ook om er zelf van te genieten, in het bij zijn van een koffietje en leuk gezelschap.

Er werd vorige week een enorme doos geleverd bij mijn buurman, die zo vriendelijk was om mijn pakketje aan te nemen terwijl ik gaan werken was. “Jules Destrooper heeft me dik verwend!” dacht ik toen ik de inhoud van het pakket zag. En het goede nieuws is dat ik nog zo’n pakket mag weggeven aan één van mijn lezers/volgers!


Hoe leuk is dit Jules Destrooper servies?! Yep, dat zit ook in het grote pakket dat jij kan winnen!

Wat moet je doen?
Volg mij en Jules Destrooper op Instagram en tag twee vrienden die mogen meesmullen van je pakket als je het gewonnen hebt. Veel te veel om in je eentje op te eten, geloof mij! 😉 En het is al eens de moeite, hè, om mee te doen! Maak er een leuke high tea van met vrienden of familie of geef een doos koekjes aan je oma op zondagmiddag.
Nog geen jij-bent-de-gastvrouw-dus-ik-bezorg-jou-een-cadeautje-pakje? Een doos van deze ‘winter collection’ en de gastvrouw of -heer is helemaal verkocht!
Extra kans maken? Comment hieronder met “Ik wil koekjes!” en je naam komt twee keer in de pot 🙂

Mij zou je alleszins geweldig blij maken met zo’n pakket. And guess what: I’m super happy! En mijn collega’s ook want ik deel graag 😉

img_0017

Met dank aan Jules Destrooper voor deze fijne samenwerking ♡

Advertenties

11 Comments

 1. Lynn says:

  Ik wil koekjes 😄🍀!
  Bijna 11 weken na de geboorte van mijn kleine mini, komt er nog steeds veel bezoek over de vloer 👶😅… En dan trakteer ik steeds met koekjes natuurlijk… Al zou ik de Jules-koekjes ook zeker alleen willen opeten mmmmmmm 🙏

  Liked by 1 persoon

 2. Warda says:

  Ik wil die koekjes zoooooooo graag winnen!! Het zou de eerste keer zijn dat ik win 🤗 Kan er m’n gasten tijdens m’n koffiemomentjes zooooo mee plezieren… & jouw idee om m’n omaatje ermee te verwennen is helemaal top! Fingers crossed 🤞🏼

  Liked by 1 persoon

 3. Warda says:

  Ik wil (deze) koekjes (ooooooh zo graag!)!!

  Het zou super zijn na jaren eens iets te mogen winnen 🤗 Het zou m’n koffiemomentjes nog gezelliger maken of jouw ideetje om er eentje te schenken aan m’n omaatje is helemaal top! Fingers crossed! 🤞🏼

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: