5 Christmas presents. Today: Goodies from Flying Tiger (+WIN!)

De Deense keten Flying Tiger staat bekend om z’n leuke en betaalbare musthaves. Superleuk om te krijgen maar nog leuker om te geven! Ik werd verrast met een samengesteld Flying Tiger-pakket maar ging ook een avond cadeautjes inpakken met een helpende hand van niemand minder dan Anne-Catherine. Lees mee!

Geef toe, Flying Tiger is ideaal om iemand ergens plezier mee te doen. Je vindt er altijd wel iets, ook al heb je het niet meteen nodig. Het assortiment is zodanig uiteenlopend dat ik er gewoon niet aan begin. Wat ik er wel over kan zeggen is dat je zowat je hele huishouden ermee kunt vullen. Je vindt hier oneindig veel goodies terug om je badkamer, slaapkamer, living, inkomhal of keuken op te fleuren. En dat allemaal voor een zeer betaalbare prijs.

Als je denkt “Goh, wat moet ik dit jaar weer kopen voor mijn broer/zus/moeder/vader?” Loop deze winkel dan eens binnen en je hebt gegarandeerd wat gevonden! En je portemonnee zal er ook blij mee zijn 😉
Maar als je geluk hebt, dan win je deze giveaway en heb je meteen een kerstcadeau voor die persoon of gewoon weg voor jezelf! 🙂

img_0493

Ik mocht twee weken geleden een leuk cadeautje uitkiezen en het zelf inpakken. Het weggeven of het zelf houden, die keuze lag volledig in mijn handen. Ik heb besloten het zelf te houden want ik was stapelzot van die mooie gouden kandelaars. Die kon ik echt niet weggeven!
Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen kei ben in het inpakken van cadeautjes. Op foto zag het er misschien mooi uit, maar in het echt viel het een beetje uit elkaar. De kandelaars zaten niet in een doosje dus het was voor mij een nog grotere uitdaging om deze fatsoenlijk in te pakken.

Ik ben heel blij met mijn mooie kaarsenhouders! 

Gastvrouw Anne-Catherine zorgde hier en daar voor een helpende hand, een goede opinie en natuurlijk voor aangename sfeer! We kregen heel wat lekkers aangeboden want ja, hoor, ook in Flying Tiger kan je bijvoorbeeld cakebeslag kopen en je voor lange tijd in de keuken bezighouden. I like baking and I can not lie!
Wie mij volgt op Instagram, heeft het zeker op mijn stories zien passeren. Het was een superfijne avond, vol leuk gezelschap, lekker eten en magische cadeautjes!


Vorige week kwam er nog een pakje van Flying Tiger aan! Verwennerij alom!
Bij deze ben ik trotse eigenaar van een fluffy sleutelhanger, een leuke adventskalender, een handige iPhone oplaadkabel maar ook van leuke versieringetjes voor aan pakjes. Komt sowieso nog van pas 😉 Je ziet, Flying Tiger heeft alles!

Wat geef ik weg?
Een hele fijne goodie bag vol leuke spulletjes van Flying Tiger! Niet per se kerstgerelateerd, hoor! Laat je maar verrassen 😉

Hoe doe je mee? Volg mij en Flying Tiger op Instagram, like de foto en tag twee vrienden die dit ook wel zouden willen winnen. Extra kans maken? Dat kan door hieronder te reageren met “Flying Tiger is the best!”
De winnaar wordt volgende week bekendgemaakt 🙂

Met dank aan Xian Agency voor deze fijne samenwerking ♡

Advertenties

10 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: