5 Christmas presents. Today: NYX Cosmetics products (+WIN!)

Vorige week was ik uitgenodigd op de opening van de nieuwe NYX Cosmetics winkel in hartje Antwerpen. Ik deel mijn awesome goodiebag met één van jullie! Letterlijk.

NYX behoort, sinds de opening van de nieuwe winkel in Gent, tot m’n lievelingsmake-up store. Ja, toch wel. Ik ben enorme fan van de prijs-kwaliteitverhouding en ze pronken met hun uiteenlopend assortiment.
Ik weet dat de lipsticks en lipglossjes hun grootste trots zijn, maar jammer genoeg draag ik dat niet. Al kan NYX me wel volledig imponeren met hun concealer, primer, pore filler, foundation, fixatie en zoveel meer.


Ook de mensen die bij NYX werken zijn echt leuke en lieve meiden. Super spontaan in de omgang, ze geven je een eerlijke mening en goed advies. Je bent meteen op je gemak. NYX bekoort me door dit totale pakket! Goede make-up, tof en adviserend personeel, top!

Wat geef ik weg?
De producten op deze foto.

Processed with VSCO with c1 preset

Bestaande uit zowat de helft van mijn goodiebag namelijk 4 lipsticks, oogschaduw en een wit oogpotlood. Je krijgt er ook de lekkere lekstok en nog een kleine verrassing bij! Uiteraard zijn deze producten nog in hun originele verpakking.

Wat moet je doen?
Volg mij op Instagram, like de foto en tag twee vrienden/vriendinnen die ook blij zouden zijn met deze make-up! Dat is het. Extra kans maken? Like mijn Facebookpagina!
De winnaar wordt volgende week bekendgemaakt! #goodluck

 

Advertenties

11 Comments

  1. Warda says:

    Oooooh my gooooosh! Super graag! Ik zou dolgraag op deze manier m’n eerste NYX-productje in ontvangst willen nemen! We hebben hier ng geen NYX-winkel 😥 Maar sprak m’n zus er toevallig ng over om in Gent een kijkje te gaan nemen binnenkort! Ik heb geen Facebook, maar dacht hier maar eens een leuke reactie achter te laten! 😍

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: