5 Christmas presents. Today: D-Drinks (+WIN!)

De giveaway week zit er alweer bijna op. Hier is de vijfde dag, het vijfde originele kerstidee, de vijfde giveaway. Bij deze: bedankt om allemaal zo enthousiast mee te doen! 🙂
D-Drinks is een verdeler van superlekkere drankjes en snacks. Je hebt het vast en zeker al zien passeren op Instagram! You love food too? Dan heb ik goed nieuws, want ik mag wat lekkers weggeven! Van een yummy afsluiter gesproken…

D-Drinks importeert en promoot merken als Arizona, Fuji water, Little Miracles, NOA, Proper Corn, Tony’s Chocolonley en zoveel meer.
Al deze merken vind je perfect terug in de supermarkt, in de ene al wat sneller dan in de andere. Telkens ik een fijn pakketje van hen ontvang, zit er toch wel altijd iets nieuws in dat ik kan uitproberen. Ondertussen ken ik dergelijke merken als geen ander en ben ook geneigd het effectief te kopen achteraf. Want yummy stuff moet je uiteraard kopen! Bij wijze van yummy extraatje dus! 😉

Ik ontving een ontzettend grote doos van mijn vriend die de box was gaan afhalen. Ik stond met een mond vol tanden naar de doos te staren. Ik denk dat ik er, met héél veel moeite, zou in geraken. Ok nee, misschien net niet…
De producten van D-Drinks zijn perfect als lekker tussendoortje en goed voor een stevige portie inspiratie voor wanneer je zelf door de supermarkt op zoek gaat naar wat lekkers.


Wat geef ik weg?

Twee pakketjes (dus twee winnaars!) met lekkere snacks en drankjes. De merken zeg ik nog niet, dat is een verrassing!

Wat moet je doen?
Volg mij op Instagram, like de desbetreffende foto en tag twee vrienden die mogen mee smullen als jij gewonnen hebt! Extra kans? Zeker! Like mijn Facebookpagina en je maakt extra kans op een lekker pakketje van D-Drinks!

Dit is toch super eenvoudig zelf te maken, niet? Zoek een leuke doos en begin maar met inkopen doen! Lekkere vieruurtjes en drankjes scoren bij mij altijd! Pak het mooi in, hang er wat versiering aan en klaar is kees. Van originaliteit gesproken! 🙂

slack-for-ios-upload-21

Met dank aan D-Drinks voor deze fijne samenwerking ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: