Goodie Goodness decemberbox (+WIN!)

Anderhalf jaar lang had ik een Goodie Goodness box elke maand in huis. Elke maand kreeg ik een toffe verrassing in de brievenbus (want de pakketjes zijn brievenbusformaat, perfect!) met telkens een leuke ontdekking van (nieuwe) ontwerpers.
De decemberbox is deze keer een themabox en ik mag ook eentje weggeven!

De box van deze maand is echt wel onder de noemer “schattig” te plaatsen. Voor degene die me volgen op Instagram hebben het misschien wel zien passeren op mijn Instagram stories. Cute kerstengeltjes, een houten mini kerstboompje, een toffe winterkaart en een raamtekening! Een wat? Leuke tekst die je op je raam kunt schrijven door middel van een leuk trucje. Dit komt later op mijn InstagramHiervoor heb je een krijtstift nodig.
Er zitten normaal gezien ook erg mooie onderzetters in de box maar dat waren ze deze keer vergeten. In dat anderhalf jaar dat ik geabonneerd was op deze boxen, zat er altijd alles perfect in. Deze ene keer jammer genoeg niet. Een mailtje sturen en klaar. Deze leuke onderzetters zie je later sowieso op mijn Instagrampagina verschijnen!


Ik maakte meteen plaats op mijn livingtafeltje voor deze leuke spulletjes. Mijn vriend en ik zetten dit jaar geen kerstboom wegens plaatsgebrek. Maar ook omdat de kat deze wel eens zou kunnen afbreken. Wie kent dit gevoel nog?! Ik was dus hoegenaamd razendenthousiast dat ik alsnog een (kleine) kerstboom ontving. Ook al kan ik deze niet versieren, toch behoort ie officieel tot mijn kerstdecoratie. Hij staat daar mooi naast mijn houten kalender. Beiden zijn van *BloomingvilleI love *Bloomingville!

De engeltjes zijn echt superleuk! Ze zijn heel gemakkelijk uit het papier te duwen en je hoeft ze alleen maar in elkaar te schuiven. Heel leuk voor in of onder de kerstboom of gewoon zoals ik, op een tafeltje als decoratie. De kerstkaart past er dan ook weer prima bij. It’s beginning to look alot like christmas!


Ik mag deze decemberbox aan één van jullie weggeven! Wat moet je doen?
Volg mij en Goodie Goodness op Instagram, vertel kort waarom jij deze box wilt hebben en tag een vriend(in) die deze Goodie Goodnessbox ook wel leuk zou vinden.
Extra kans maken? Je deelname op mijn Facebookpagina is ook geldig!
De winnaar wordt morgenavond al bekendgemaakt op Instagram en Facebook!

img_0821

Ik vind het heerlijk om elke maand een leuke verrassing voor mezelf aan te krijgen. Telkens met een snelkloppend hart het doosje openmaken is echt zó leuk, haha! Iedereen verdient het wel om eens in de watten gelegd te worden, toch? Een cadeautje aan jezelf, kan en mag perfect!
Meer informatie over deze Goodie Goodness boxen? Klik hier!

Met dank aan Goodie Goodness voor deze fijne samenwerking ♡

Advertenties

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: