Ook dit jaar heb ik geswapt.

Eind vorig jaar stootte ik op de zogenaamde swapboxen op Instagram. Het leek me leuk om toen een swapbox te maken en versturen én ook eentje aan te krijgen van een wildvreemde. Het houdt gewoon in dat je zelf een leuke verrassingsbox maakt voor je swapmaatje in kwestie. Vorig jaar koos ik twee volgers met wie ik leuke swapboxen heb gedeeld. Dat lees je hier en hier.
Dit jaar koos ik weer twee swapmaatjes uit, maar zo wildvreemd waren die niet…

Op 21 november postte ik een foto met een oproep naar mijn volgers: Wie wil mijn swapmaatje worden? Verrassend genoeg kwam daar heel wat reactie op en besloot er alweer twee uit te kiezen. Met de rest van de enthousiaste groep, stelde ik groepjes van twee samen zodat ook zij onderling een swapbox kunnen maken voor elkaar.
Manon en Suzanne werden mijn swapmaatjes van 2016. Manon ken ik van vroeger op de middelbare school terwijl Suzanne als studentenjob heeft gewerkt in een schoenenwinkel waar ik ooit assistent storemanager was. Beiden had ik al in geen eeuwen meer gezien maar het leek me toch fijn eens een swapbox te delen met iemand die ik kende van vroeger.

Manon haar man, Angelo, mijn oude klasgenoot, kwam mijn swapbox ophalen. Manon had de dag ervoor haar box al bij mijn buurvrouw afgezet. Op deze manier vermeden we een kost om onze boxen per post te verzenden 🙂 We lieten aan elkaar weten hoe fijn de box was en postten er wat over op Instagram/Instagram stories. Het mag zeker gezegd worden hoe leuk haar verrassingspakket was. Allemaal leuke en lekkere gekochte spulletjes.


Op de mooie “happy christmas” kaart schreef ze alles op wat er in de verrassingstas zat en waarom ze het aan me gaf. Veel van de producten gebruikten of aten ze zelf zoals Manon een koffiedrinker en haar man een Ice Tea van Albert Heijn drinker is 😉 Hun lievelingshouten lepel van Dille & Kamille, één van haar lievelingsproducten van Dove dat dan ook nog eens heerlijk ruikt, heerlijke chocoladepasta,…
Manon wordt zelf blij van deze spulletjes en wilde mij er daarom ook blij mee maken. Het is haar gelukt want ik stond met zó’n smile naar al dat leuks te kijken!
Nog eens dikke, dikke merci, lieve Manon! ♡

Van Suzanne kreeg ik ook heel wat fijns. Zij wilde me verwennen door alles wat een lazy Sunday nodig heeft te geven. Een paar knusse dikke sokken, Nesquik om chocolademelk te maken (mét marshmallows!), een leuke film en popcorn!
De film “Suite Française” kende ik vaag van naam maar ik had ‘m nog niet gezien. Wel wist ik dat de hete hunk Matthias Schoenaerts erin meespeelde. Ik heb ‘m zaterdagavond gezien, samen met m’n vriend en ik vond ‘m goed!

img_0847


De chocolademelk is al op en de microwave popcorn zal er vanavond aan mogen geloven.
Ik hou echt van dikke sokken aangezien ik vrij snel koud kan hebben (in huis). Lekkere warme pantoffels of sokken zijn dus zeker welkom!
Suzanne ging naar de kerstmarkt met d’r vriend en passeerde mijn huis zodat ook wij onze boxen konden uitwisselen. Het was zo leuk haar terug te zien! Ook wij lieten aan elkaar weten wat we van de box vonden en het was beiden weer positief. Zo tof! 🙂
Nog eens dikke, dikke merci, lieve Suzanne! ♡

Zeker weten dat er in november 2017 weer een Swapboxoproep online komt zodat ik in december weer twee mensen blij kan maken en ook twee fijne swapboxen zal ontvangen! Ik kijk er nu alweer naar uit 🙂

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: